Slut med kolde fusser.. vinterstøvle inspiration – Nanna Pretzmann
Fredagskagen: luksus træstammer

Slut med kolde fusser.. vinterstøvle inspiration

UGG-bailey 6bb1e61e-d3fe-4f61-a0bc-62de29c8c67a

For et par uger siden, faktisk på vores tur til KBH, hvor vi hundefrøs tæerne, os voksne, fik jeg endelig taget mig sammen til at bestille varme støvler. Set i bakspejlet burde jeg nok have gjort det tidligere og sparet mig selv for frosne tæer. Men jeg ved simpelthen ikke hvorfor jeg altid pakker ungerne lunt og godt ind, men totalt glemmer mig selv midt i forvirringen ?!

Nå, men inden den endelig bestilling kiggede jeg selvfølgelig lidt rundt og faktisk forelskede jeg mig lidt i et par rosa vinterstøvler fra Billi Bi. Egentlig synes jeg stadig, at de er super fine. Men jeg valgte altså at satse på mit første par UGG. Jeg ved det. Bamsestøvlen er vist en af de items, som skiller vandene. Enten hader eller elsker man. Jeg elsker og det har jeg altid gjort. Jeg har da også haft et par billigere varianter, men jeg må krybe til korset og sige, at UGG altså er pengene værd. Kvaliteten er høj og jeg har dejlige lune tæer. Også i snevejr 😉


Find inspiration til julekjoler til mor & datter 


Mine UGG fandt jeg til den bedste pris hos Sarenza. De har egentlig ofte rigtig gode tilbud på sko og pt har Sarenza 30% på det meste af shoppen med koden HAPPYWINTER (til d. 17/12). Jeg har tjekket og den virker på UGG støvlerne og sætter dem altså til næsten halv pris af andre steder. Just saying, hvis du skulle mangle eller ungerne og manden, for de forhandler sko til hele familien 😉 Jeg overvejer lidt at købe gummirøjsere forud til ungerne – Aigle er der nemlig også 30% på.

bf5da372-d1d3-426d-9c72-dde218c61ade

~ 1. Billi Bi ~ 2. Billi Bi ~ 3. Ganni ~ 4. UGG ~

Inden den endelige beslutning var jeg også omkring en sort udgave af Billi Bi støvlerne og den, vel ret kendte, Ganni vinterstøvle. For god ordens skyld må jeg hellere nævne, at det altså kun var UGG støvlerne, at jeg kiggede på hos Sarenza. Resten af vinterstøvlerne er fundet hos Boozt. Faldt tilfældigt over rabatkoden til Sarenza, da jeg ville linke.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagskagen: luksus træstammer