Hvad jeg lærte af & i 2017

Forresten da også #35

 • Skal jeg til bachelor eksamen på tirsdag og jeg ryster seriøst i bukserne bare ved tanken. Jeg ved jeg kan, men hvad nu hvis jeg ikke kan alligevel? En elefant landende på min brystkasse, i det sekund min tanker centrede sig om eksamen. Jeg hader det simpelthen. Men set fra den positive side er det jo den sidste, hvis jeg består.
 • Har jeg for første gang prøvet vegetarisk pålæg. Jeg var vild med det. Det var fra Den grønne slagter og med peberfrugt. Prøv det! Jeg skal klart gøre mere i det. Generelt havde jeg skruet en del ned for kødforbruget i husstanden, men da der kom en mand i huset igen gik det lidt fløjten. Nu prøver jeg, at samle tråden op, hvor jeg tabte den. Jeg har endda investeret i en blender til suppe. Nu skal vi dæleme ha’ nogle grønsager og smoothies. Blenderen skal jeg faktisk hente på posthuset i dag.
 • Har jeg klikket den skønne taske hjem, som jeg delte med jer inden jul. Nu håber jeg bare, at den er lige så smuk, som jeg tror den er.
 • Begyndte jeg inden jul, at kigge lidt på Tromsø. I Norge. Jeg ledte efter et sted med sne og vil virkelig gerne opleve Nordlyset. Nu vælter jeg konstant ind i reklamer og diverse blogindlæg om Tromsø. Mærkeligt much?!
 • Rejser vi på ferie om 2 uger og 1 dag. Præcis. Og jeg glæder mig vanvittigt meget. Sol, strand og familie. Kan man ønske sig meget mere?
 • Apropos familie. Er vi inde i en periode hvor det at have tre pigebørn virkelig kommer til udtryk. Hold nu kaje, hvor kan bølgerne gå højt herhjemme. Skrigen, så vinduerne bævre, riven i hår og uenigheder om de mindste detaljer er efterhånden hverdagskost og det trækker ærlig talt tænder ud. Jeg har aldrig været god til pigefnidder. Men med tre døtre er det nok en smule optimistisk, at tro at jeg slipper for det. Nogensiden igen.
 • Er det heldigvis weekend lige om lidt og jeg håber den bliver med betydeligt mindre skrigen end den sidste 😛

e1c15f4e-fa6d-4878-8f65-dc35aecda1f8

 

6 kommentarer

 • Tina KH

  Jeg ønsker dig meget held og lykke med din eksamen.
  Gør det så godt du kan, mere kan ingen forlange.
  Jeg tror på dig:-)
  Håber du kan nå at samle lidt energi og klarhed her i weekenden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Uha😱 Så vent til de bliver teenagere. Har 3 stk. lige nu. F*** det trækker tænder engang imellem😂 Pøj pøj med eksamen🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • P

  Dejligt at høre, at andre forældre har brug for høreværn!
  Prøv at gå ind i din eksamensangst;
  – hvad er du bange for?
  – hvorfor er du bange for det?

  Altså du er bange for ikke at bestå – fordi det er pinligt/ærgerligt/trælst?
  Hvad er det værste, der kan ske? Reeksamen?

  Det er tilladt at sige: det forstår jeg ikke/jeg har vist brug for lidt hjælp her/vil du gentage 🙂
  Øv dig evt foran spejlet inden.

  Du er sej, og du kan sagtens – især når det er overstået!

  Knæk og bræk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja sådan et sæt kunne jeg godt bruge 😜😂
   Jeg tror simpelthen, at jeg er bange for ikke at være god nok. Altså det tossede er jo, at jeg ved at jeg kan. Men i det øjeblik nerver og angst tager over tænker jeg simpelthen ikke klart. Jeg mister ligesom “kontrollen”, panikker og går lidt i sort.
   Hvor er du sød – tak 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad jeg lærte af & i 2017