Min julegave til Dan + sjov ide – Nanna Pretzmann
2018

Min julegave til Dan + sjov ide

fff74f7c-1c6e-477f-926f-5c4dcd27c1b8

Jeg tænker det er på tide, at få vist jer ordentlig hvad jeg gav Dan i julegave. Jeg teasede jo en del på forhånd på min story på IG. Egentlig ikke med vilje, men jeg blev pludselig ramt af kolde fødder. For tænkt hvis han nu kiggede med på min story.. altså jeg ville klart være nysgerrig nok til at gøre det omvendt. Ærligt, var jeg ikke engang stoppet med at se med, velvidende at det ville ødelægge overraskelsen. Jep, så nysgerrig er jeg altså. Og en hurtig lille afstemning viste, at jeg langtfra er ene om at være så videlysten. Det afgjorde sagen og jeg bestemte mig for at vente til efter jul med at dele. Selvom det var svært, for jeg var ved at sprænge af spænding over lige netop den gave.

Heldigvis blev han meget overrasket og glad, som jeg håbede. Det var lidt af et sats. Eller altså nok egentlig mest for mig selv. Vi skal nemlig en tur i ødemarken. Altså på tur til Sverige, bo i og nyde naturen. Nærmere bestemt skal vi til Naturbyn og sove lige midt på en sø. En flydende hytte, som man kommer til med kano, og hvor vi skal have bål og fiske. Især det med at fiske har Dan efterspurgte en del gange og jeg har måske ikke været helt fyr og flamme over lige netop det. Men nu går vi altså all in og ideen lyder vidunderlig i mit hoved. Bare mig og ham, totalt ro og ingen distraktioner. Jeg forestiller mig en del nøgen tid – man skal jo holde varmen på den ene eller anden måde.

I maj vil det så vise sig om vi to byrotter kan finde ud af den slags eller om det bliver en engangsfornøjelse. Jeg tror nu mest på, at det bliver fantastisk!

For at drive lidt gæk med manden min, havde jeg købt en praktisk Fjällräven taske, en Trangia og en kaffekop. Tasken fandt jeg brugt på Tradono – de er jo vildt dyre fra ny sådan nogle. I tasken kom jeg så udstyr og en lille rebus jeg havde tegnet til ham. Rebussen fandt jeg hjælp til HER.

rebus

Når man ikke giver en sanselig gave, synes jeg at det er skægt, at gøre lidt ekstra ud af leveringen af den og det blev også velmodtaget.

Ideen til gaven fik jeg hos Juila fra Copenhagen Wilderness. Hun har været på den mest fantastisk (ser det ud til) roadtrip i Sverige med sin kæreste. De har overnattet i alt fra hobbit huler til telte og hytter i trætoppene. Og altså også en båd hytte, som jeg ingenlunde kunne stå for. Hvis i vil se stedet vi skal hen, så se Juilas guide HER. Billederne er langt bedre end Naturbyns egne. Hun er fantastisk med et kamera.

2 kommentarer

  • Mia

    Jeg er fuldstændig solgt, og overvejer at give det til min kæreste i årsgave. Sejler I fra Frederikshavn til Gøteborg og vælger i to overnatninger? 🙂 De bedste hilsner Mia

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Jeg håber også, at det er ligeså fantastisk som det ser ud 🙂 Vi sejler fra Frederikshavn og tager to overnatninger.. der er jo et stykke derop, så tænker mindre næsten er for lidt 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2018