De skulle jo ikke snydes.. fastelavns kostumer & rabatkode til dig – Nanna Pretzmann
Mit pretty woman øjeblik..

De skulle jo ikke snydes.. fastelavns kostumer & rabatkode til dig

Fastelavns-kostumer-frø Fastelavns-kostumer-frø-prinsesseFastelavns-kostumer-

5bb07195-e4a4-413d-964b-beb38103778e

Vi rejser jo ofte her i januar & februar, hvilket betyder, at vi nærmest altid er på ferie til Fastelavn. I år er det ikke anderledes. Imorgen sidder vi nemlig atter igen på et fly, på vej på ferie og vi returnere først efter d. 11 februar, hvor Fastelavn falder i år. Men det betyder jo ikke at ungerne skal snydes for Fastelavns kostumer. Slet ikke. Jeg kender nemlig en ret så billig kostume biks, kaldet Kostumelandet.dk, og så har vi slået hovederne sammen med min bror og svigerinde og bestemt, at holde vores egen Fastelavn i år. Altså for vores til sammen 5 børn. Det tror jeg bliver smadder hyggeligt og mon ikke vi også kan finde en tønde eller pinata til slå på.

Billige fastelavns kostumer

Vi har tyvstartet en smule og selv jeg har kastet mig over et kostume. Ingen prinsesse uden en frø at mysse, som potentielt kunne blive en prins, vel?

I hvert fald overraskede jeg ungerne med et frø kostume og elle vilde er nok ikke helt dækkende for deres sindtilstand, da de så mig, i klædt det frø kostume. Vi legede for en stund, men det tog ikke længe for ungerne at overtage frø kostumet, så jeg tænker vi nok skal ha’ klikket et hjem i børnestørrelse også – barnet drukner jo i det store kostume 😉

>> Scroll nederst ned i indlægget, hvor jeg deler en rabatkode til Kostumelandet <<

Men vi har altså ikke kun fundet prinsesse kostume til børnene, som i øvrigt kun kostede 149,- og bare er enormt fint, men også et katte kostume. Det er jeg helt tosset med. Det er simpelthen så sødt. Noget helt andet jeg er helt pjattet med er baby kostumerne. Ej med det værker jo helt i æggestokke. Haha, men måske er det lidt overkill at kaste sig over projekt baby pga af nuttede baby kostumer. Men seriøst se lige den lille blæksprutte..

Fastelavns-kostumer-børn-kat

Nu, hvor jeg snart er fastelavn og tid til Fastelavns kostumer tænker jeg, at du sikkert også er på udkig efter et kostume? Måske endda et, som er til at betale sig fra? Kostumelandet har et kæmpe udvalg, billige priser og så er der 30 dages returret, hvis kostumet ikke lige skulle passe. Bor du i eller omkring Aalborg kan du også selv smutte forbi og hente på lageret.

Med koden “Nanna” får du 10% på hele din ordre – endda hele februar. 

 

>>Du finder Kostumelandets udvalg af børnekostumer her<<

Fastelavns kostumer

Find også opskrift på // Fastelavnsboller med marcipan & vaniljecreme // Fastelavnsboller af winerbrød med hindbærskum & vaniljecreme //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit pretty woman øjeblik..