Fugle skjorten er fra.. – Nanna Pretzmann
Vi er hjemme.. Update & billige jeans

Fugle skjorten er fra..

Second Female birdie skjorte

Vi er netop landet hjemme i Aalborg, efter en skøn fastelavnsfest hos min bror og svigerinde i Aars. Bette måsen og hendes kusine er født med 3 måneders mellemrum og har en fest sammen. Det nyder vi virkelig allesammen. Tilsammen har vi 5 børn og kan altså sagtens holde fastelavnsfest med tønde og det hele, når nu vi var så frække, at rejse væk lige som børnehaverne holdte fastelavn. Lige som vi næsten altid gør. Dagen kan i se mere af på min Instagram story lidt endnu. Jeg var selvfølgelig i mit frø kostume og så enormt øm ud. Heldigvis synes ungerne, at det var skide skægt. Også onkel og tantes nøgen kostumer tog kegler og jeg må indrømme, at jeg sgu også fik en trang til at være nøgen mand næste gang. Det er sgu et skægt kostume.

Og nu til det jeg egentligt ville dele med jer.. For hold da op, det er sjældent jeg bliver spurgt så mange gange hvor specifikt tøj er fra, men min nye skjorte har gjort mine indbakker rødglødende. Derfor tænkte jeg, at i får et fælles svar lige her. Skjorten er fra Second Female, modellen hedder Birdie og den kan købes lige HER. Jeg har en str m og den passer så fint. Jeg vakler altid imellem størrelse s og m på grund af mine lange lemmer. Egentligt er jeg en s rent størrelsesmæssigt. Men længde mæssigt er jeg ofte m istedet. Det gør altså nogle gange shoppe processen lidt besværlig, da tøjet kommer til at pose. Men i skjorten her går det fint an med m 🙂

Nå, nu vil jeg smutte op og tage et langt og brændende varmt bad, hvorefter jeg vil buksere mit trætte korpus ned på sofaen, helst under dynen i mine donut natbukser. Aftenen skal vi bruge i selskab med bøf og Homeland på Netflix. Måske krydret med stearinlys og flettede fingre, hvis vi slår os helt løs.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi er hjemme.. Update & billige jeans