Vi er hjemme.. Update & billige jeans – Nanna Pretzmann
One pot pasta med frisk pasta & broccoli

Vi er hjemme.. Update & billige jeans

Lidl-esmaraLidl-esmara5b8b7b01-647a-4ae9-90c2-a80337308b4b

dae96c63-18da-4d9d-81ef-d87703657e61

Er det bare mig, som har et enormt let påvirkeligt sind, når det kommer til lys? Jeg synes det er en smule hårdt, at komme hjem til Danmark. Ikke så meget på grund af temperaturforskellen, som egentlig er ret markant, men fordi jeg med det samme kan mærke en ændring i mit overskud og glæde. Når solen skinner virker alt bare en smule lettere og skønnere. Måske er det bare mig. Men når solen ikke kommer til os, så må vi istedet omgive os med smukke blomster. En smuk buket blomster kan nu også noget helt særligt for humøret, synes jeg.

92419296-8e2c-46fa-91b0-b6f01d072109

 ~~ På blomsterjagt med ungerne. Pigerne i deres nye kluns fra Pepperts!, designet af Heidi Klum for Lidl ~~ Mig i matchende regnjakke og jeans, også designet af Heidi Klum og fra Lidl ~~

1b28e4ab-0d77-4d62-8392-8cded8ca27cd

Nå, men bortset fra lyset har det nu været rart at komme hjem igen. Det er ligesom om jeg altid sætter lidt ekstra pris på de vante rammer, når vi har været væk. Og vores seng savner jeg altid meget. Selvom jeg endnu ikke har fået lov at sove i den. Bette måsen er lidt jetlag ramt og har været vågen en stor del af natten siden vi kom hjem og den har vi altså brugt på sofaen, for at forstyrre de andre mindst muligt. Det har faktisk været ret hyggeligt, bare at sidde hende og jeg.

Nå, men til den nyhed jeg har glædet mig til at dele med jer. Da vi kom hjem stod en pakke nemlig og ventede på mig. Jeg har indgået et samarbejde med Lidl, som skal omhandle deres nyeste tøjkollektion #LetsDenim. Selve tøjbrandet hedder Esmara og er designet af selveste Heidi Klum. Den nyhed har jeg simpelthen glædet mig sådan til at dele med jer. Jeg har nemlig hørt ganske positivt om tøjet på forhånd og så er det altsammen ganske billigt. I den kommende kollektion udvider de iøvrigt også med pigetøj i størrelse 6-14 år. Og jeg må jo indrømme, at mine børn altså ingenlunde får dyrt mærketøj, når det kommer til hverdags kluns. I hvert fald ikke endnu. Den tid, hvor de har en mening om den slags skal nok komme 😉 Overtøj og sko kaster jeg gerne lidt mere efter. Men når det kommer til tøj, så skal det have en rimelig pris og jeg gider ikke spekulere over huller og pletter. Det får det både herhjemme og i børnehaven, uanset hvad og så er det bare rart, at det ikke har kostet en mindre formue. De gror jo også som ukrudt alle tre, så under alle omstændigheder har tøjet en begrænset levetid. Derfor synes jeg bare at det er ekstra lækkert, at vi nu kan udvide shopping af tøj til Lidl. Kollektionerne kan i øvrigt købes fra 4 marts – følg eventuelt med på Lidls Facebook, for at holde jer up to date.

Mig og de store piger har fået lov at udvælge vores favoritter fra henholdvis Esmara og Pepperts kollektionerne lidt på forhånd, for at kunne vise jer dem og det er altså dem vi tumlede rundt i, da vi tidligere idag var på blomster jagt, for at bringe lidt forårsstemning ind herhjemme.

dfe131ae-cbc9-421c-967e-c281bab7adc4 bbf59d19-155c-4475-8ef0-5fd17911e0d5856d8fe4-1f06-4d83-a9d4-96e2939a0066 80a599ce-3257-4d82-9247-257aa8126737

Ungerne er, bortset fra sko i kollektionen fra top til tå. Yderst de ret seje gennemsigtige regnjakker, inderst jeans, t-shirts og smarte sweaters. Kollektionen indeholder en god blanding af farverigt og mere dæmpet tøj. Min ene pige gider ikke gå i lyserødt og derfor gjorde det mig ret glad at se i lookbooken, da vi bestilte, at det slet ikke ville blive et problem. I kan se hele kollektionen lige HER. Både den til børn og den til voksne.

Men nu til min absolut favorit del – jeansene til mig selv. Prisen mener jeg, er på 119,-, som jo er helt tosset billigt. Derfor var jeg også lidt skeptisk med hensyn til kvaliteten. Kender i ikke det, at nogle billige jeans ligesom bare vokser og vokser i størrelsen, imens man har dem på?! Måske har jeg bare været uheldig, men jeg er lidt af en jeans pige og har efterhånden været mange brands og modeller igennem. Og jeg har faktisk ofte oplevet bukser, som kun holdt formen en halv time og herefter har man både haft alt for stor mås og kæmpe knæ i jeansene, fordi stoffet bare giver og giver sig. Ikke specielt charmerende. Men efter at have været i Lidls jeans kan jeg afsløre, at det ikke er tilfældet. Kvaliteten virker umiddelbart ret god og jeg skal nok holde jer opdateret på den front. Men status indtil videre er, at de holder formen og sidder godt. Jeg har en størrelse 36 på, som jeg også normaltvis bruger, så jeg vil også sige, at de er størrelsessvarende. Jeg er ret begejstret – billige jeans, som bare sidder, som de skal!

#LetsDenim Lidl

~~ Når enden er god, er alting godt ~~

18653f0a-9f90-44c3-b2c5-3511db0a4ffd

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One pot pasta med frisk pasta & broccoli