7 serier, du skal se, på HBO – Nanna Pretzmann
Nye lyserøde sneaks

7 serier, du skal se, på HBO

4321e879-0814-41bf-8c26-4a649924c286

Frem med burger, shakes, popcorn og fjernbetjening. Det er søndag, der skal hygges og ses serier. Derfor er det også tid til serieanbefalinger. I dag er det alle serier fra HBO, som er på listen. HBO har jeg igennem mit telefon abonnement hos Telemore, i øvrigt sammen med TV2 appen. Efter tip fra jer. Så tak for det 😉 Vi bruger jo kun Chromecast (genial opfindelse) og streamingtjenester og savner altså overhovedet ikke tv-pakken (læs mere HER). Det er vel efterhånden ved at være et par år siden vi opsagde den.

Pludselig kommer jeg i tanke om serie søndag, som det hed i mine teenageår. Kan du huske det? Det kørte søndag eftermiddag på TV2. Dengang var det Buffy, Roswell, Angel og Beverly Hills jeg slugte råt. Det var altså bomben og jeg fulgte trofast med hver søndag.

Nå, men nu til serie anbefalinger fra HBO.

SMILF

Komedie om en single ung mor, der ikke har styr på meget, men virkelig prøver at balancere hendes nye liv som mor og manglen på frihed. Den er fyldt med drama og øjeblikke, hvor jeg spruttede af grin. Den kombination er fantastisk og nok derfor jeg hurtugt havde set alle afsnittene.

Big little lies

I min optik er Big Little lies ubetinget den bedste serie, jeg har set på HBO. Jeg så den på halvandet døgn, i mens ungerne og jeg selv var syge. Serien er spækket med stjerner som Nicole Kidman, Reese Witherspoon og Alexander Skarsgård. Den handler om tre kvinder, som kæmper med hver sine udfordringer og som alle ender som en del af en mordefterforskning. Serie skulle kun bestå af en sæson, men har været så populær, at der lige ny laves en sæson to.

Divorce

Sarah Jessica Parker er tilbage i rollen som den nyskilt midelaldrende kvinde Frances. Frances og Robert liv er blevet til levpostej og sure underbukser og de ser ingen anden udvej end skilsmisse. Vi følger dem i deres rejse. Serien er både sjov og tager realistiske problemstillinger op i forhold til skilsmisse, med både hensigtmæssigt og uhensigtmæssigt, nærmest komiske reaktioner.

Der kommer nyt afsnit af sæson to en gang om ugen.

Girls

Komedie/drama som følger fire unge og meget forskellige kvinder i New York. Serien er ærlig talt lidt skør. Der er meget nøgenhed og mærkelig sex.

Men jeg er altså fan. Pt er jeg nået til sæson 3 og der ligger 6.

Sex and the City

Klassikeren over dem alle. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har set serien. Jeg har faktisk også hele serien på DVD, bortset fra første cd, som er forsvundet sporløst. Det gør ligesom boksen ret værdiløs. Men heldigvis har jeg så kunne se afsnittene på HBO. Hvilket jeg også har gjort. Sammen med den første film. Film nr to kan ses på Netflix.

Games of Thrones

Den vildeste serie ever, som jeg er ret sikker på, at jeg tidligere har nævnt. Jeg kom vanvittigt sent i gang med den, da jeg slet ikke troede den var noget for mig. Jeg tog fejl og da vi kom igang slugte vi sæsonerne lynhurtigt.

Vikings

Behøver jeg sige mere end vikinger, kærlighed og krig. Jeg elskede Vikings lige indtil de slog “min viking” ihjel. Haha nu gider jeg ikke se den sidste nye sæson.

Handmaids Tale

Fremtids serie på den gode måde. Eller måske nærmere uhyggelig, da serie omhandler kvinder som er tvunget til at leve som konkubiner i en diktatorisk samfund. Hovedpersonen er Offred, som engang hed June og engang havde mand og børn.

2 sæson kommer her i 2018.

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye lyserøde sneaks