Krise

Forresten da også #36

Er jeg ok, idag er langt bedre end igår. Nogle gange hjælper det, bare at få sat ord på følelserne. Jeg er slem til at lukke dem inde, indtil jeg er ved at koge over og falde fra hinanden. I dag håber jeg lidt mere end jeg gjorde i går. Og jeg ved, at det er mit ansvar at ændre på mit liv. Det hjælper ikke at have ondt af mig selv, selvom jeg nogle gange tager en svømmetur i selvmedlidenhedens sø. Tak for alle jeres søde, bekymrende og hjælpende beskeder – både her og i min indbakke. Det hjælper at vide, at jeg ikke er alene. Jeg er allerede en del af et terapiforløb hver torsdag. Det er hårdt, men så givende og min reaktion kommer ofte en dag eller to senere, altså fredag. Som igår, hvor bægeret flød over.

Idag tænker jeg vi tager et lidt lettere emne, solen skinner og det i sig selv gør mig glad i låget. Det er tid til en omgang “forresten da også” – det har jeg nemlig savnet. Af en eller anden grund elsker jeg at skrive de indlæg.

 • Bliver du simpelthen nød til at smage Ben & Jerry’s Cookie Dough milkshaken hos Grillen Burger. Den er genial. Det er deres burgere i øvrigt også. Især The Pablo Project. Jeg elsker at de ikke er nærige med de syltede rødløg. For ja burger bliver bare bedre med syltede rødløg.
 • Er syltede rødløg egentligt så undervurderede. De smager fantastisk og er enormt lette at lave. Hvorfor kan man ikke få dem alle steder?
 • Er jeg alene i denne weekend. Pigerne er sammen med deres far, hjemme ved bedsteforældrene. Og det er tiltrængt. Men stadig med et hint af dårlig samvittighed. Jeg kæmper jo med følelsen af ikke at slå til. At have brug for alenetid, væk fra børn, er ammunition til den hammer jeg dunker løs med, på mit hovede. Jeg skal virkelig stoppe med, at være så hård ved mig selv.
 • Leger jeg med tanken om en lyserød Kabe væg i stuen. Jeg er helt forelsket i det spartel. Det er så smukt. Jeg er ikke helt sikker på hvad Dan vil synes om den ide. Men er det ikke en fin farve?
 • Er jeg fuldstændig forelsket i denne Ganni kjole. Den er så smuk og fin.Jeg forestiller mig den til Italien, hvor vi slentre rundt, spiser pasta og besøger vingårde. Jeg har ikke lige 6.000 til en kjole og ingen ferieplaner, som involvere Italien. Faktisk overhovedet ingen ferieplaner. Men smuk er den altså, så jeg drømmer videre.
 • Leger vi med tanken om at få hæk i vores forhave. Det er der solen kommer først på dagen, og pt er den helt åben, så vi drømmer altså om en lukket en af slagsen, som vi ikke skal vente 5 år på. Jeg føler mig enormt voksen, når jeg sidder og googler og læser om færdighække. Har du nogle erfaringer med den slags? Det er jo ret dyrt, at købe hækken færdig.. Men jeg forestiller mig, at det er pengene værd?
 • Havde jeg aldrig troet, at jeg ville få så positiv respons, da jeg postede et billede af min mor krop på IG. Det var virkelig en opturs følelse og gav mig en overbevisning om, at jeg ikke er den eneste som savner lidt naturlighed og realisme, når jeg scroller i mit feed. Af samme grund har jeg skrottet en masse af det jeg “plejer” at følge og er på jagt efter ny inspiration. Noget som inspirere mig på en anden måde og giver mig noget dybere. Femmeemilie følger jeg selvfølgelig allerede, ligesom frahadtilmereglad er skøn. Mon du har nogle skønne profiler i ærmet? Nogle som inspirere dig?

831281f7-7225-4d2d-9d90-ac8beb72dc48

~~ Noisy May skjorte ~~ Pieces bukser ~~ Gina Tricot hue ~~

Du bliver simpelthen nødt til at tjekke Bandittens legetøjsunivers ud. Her fandt jeg blandt andet skønt legetøj til pigerne fra Djeco*.

2 kommentarer

 • D

  I forbindelse med at vi byggede hus købte vi færdige hække. Den ene var 160 cm og den anden 120. De står fint, men man skal være OB’s på, at selvom de er høje er de ikke tykke. Så der går nogle år før de ikke er gennemsigtige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Årh jeg troede faktisk, at de også var tykke.. var det så pengene værd, at købe de færdige eller tænker du, at i ligeså godt kunne ha’ købt mindre hække, når de alligevel var gennemsigtige? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Krise