Pris og kvalitet går ikke nødvendigvis hånd i hånd – Nanna Pretzmann
Tirsdags tip: hæklet indkøbsnet for en slik

Pris og kvalitet går ikke nødvendigvis hånd i hånd

00f7b7d3-55ba-418e-b42b-8d9936a7f600

cce2b9c8-31dd-4078-9f18-347620b7e120

 

I dag skal det handle lidt om vin. Og selvom jeg ikke er nogen udpræget vinekspert, så har jeg da drukket mig en drue eller to.

Når jeg en sjælden gang køber vin, er det altid i supermarkeder og her kan man altså gøre sig glimrende fund. Langt hen ad vejen handler det jo ligeså meget om omgivelserne og selskabet, når man nyder et velsmagende glas vin. I hvert er de bedste vin, jeg har drukket, ofte dem, som har en skøn aften og dermed en god historie tilknyttet. På en eller anden måde hopper den gode stemning bare ned i glasset og vinen smager bedre.

Og jeg tør altså også godt vove den påstand, at kvalitet og pris ikke nødvendigvis går hånd i hånd. Det udsagn kan i øvrigt gå begge veje. Men i dette tilfælde tænke jeg, at jeg får meget for prisen, når jeg f.eks. handler i Faktas vinafdeling. Fakta har en ganske godt udvalg af vin til en fornuftig pris. Og at vide, når man gør sig en god handel er altså også et træk jeg værdsætter. Måske er det mine nordjyske rødder, som gør mig glad i låget af gode priser. Det skal jeg ikke kunne sige. Men jeg bliver glad, når jeg føler, at jeg får mere end jeg betaler for, når jeg stopper noget ned i min indkøbskurv.

Vidste i, i øvrigt også, at miløjøet omkring os påvirker os, når vi køber en flaske vin? Det er faktisk lidt fjollet, men ikke desto mindre sandt. Fakta har lavet en sjov lille video med skjult kamera, hvor de viser effekten af miljø og hvor høje priser kunderne pludselig tror Faktas vinene har. Det er ganske underholdende og sigende.. Se den nedenfor

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdags tip: hæklet indkøbsnet for en slik