At lave mad med ungerne (& vind abonnement på RetNemt måltidskasser) – Nanna Pretzmann
Havregrødsboller | Lækker opskrift: forvandel en rest havregrød til lækre boller

At lave mad med ungerne (& vind abonnement på RetNemt måltidskasser)

ab9cd558-c2fd-485b-81d8-505c0ee09a5c7938b103-9f52-4c01-9154-3622b22455e2

1708c3ce-12e3-4724-95a4-ef230d17cf4c

Nu har vi efterhånden prøvet RetNemt måltidskasser i nogle uger og jeg synes jeg kan komme med min ærlige vurdering om vores forløb.

For at sige det kort, har det virkelig været nemt. Det har været nemt ikke at skulle handle ind, tænke kreativt på nye madretter og så har det givet overskud i hverdagen. Og ekstra overskud til at involvere børnene mere i madlavningen. De vil så gerne hjælpe og jeg vil så gerne finde overskuddet til ikke at lade det stresse mig, for let’s face it. Det tager bare lidt længere tid, end når man bare gør det selv. Men RetNemt måltidskasserne har altså givet det ekstra overskud i form af den tid, som det sparer mig. Og det er de altså kommet den lille video ud. En dag i køkkenet hos os – jeg håber du har lyst til at kigge med?


>> Vind 3 uger med 3 x aftensmad fra RetNemt måltidskasser i bunden af dette indlæg << 


 

5e32288a-c1f8-410d-8241-1fdc42ae0551

RetNemt måltidskasser består, som navnet antyder af forskellige måltidskasser. Måltidskasserne har hvert deres koncept, som RetSundt, Retbørnevenligt, Reteksotisk og så videre (se alle måltidskasser her). Det jeg rigtigt godt kan li’ er at man ikke binder sig til en type kasse – man kan frit vælge. Og ovenikøbet er det indrettet således, at man ikke får kasser, som indeholder ingredienser som børnene ikke kan li’ eller ting som man helst undgår i kosten. De oplysninger kan man nemlig taste ind, når man bestiller.

Vi har valgt at få aftensmad til tre gange om ugen til 4 personer. Det kan man også tilpasse, som man har lyst og ovenikøbet kan man ændre antallet af mad i hver kasse. Hvis nu man ved, at der kommer gæster eller at ungerne ikke er hjemme. I måltidskasserne er alt man skal bruge, nøje afstemt således at det er let at gå til og at der intet madspild er.

Vi har haft rigeligt med mad i ugerne og, pånær en gang, nok til enten tilskud til frokost næsten dag eller noget til madpakkerne. Vi kunne sagtens have valgt at bestille til 3 personer istedet, men vi nød altså at have overskudsmad, som også gjorde frokost eller madpakker lettere at komme omkring. Man bliver vel lidt magelig 😉

Jeg går op i økologi, når jeg handler og derfor synes jeg også at det skal nævnes at cirka 80 % af alle RetNemt Måltidskassers råvarer er økologiske. Og nogle kategorier er 100% økologiske, så dem kan du jo primært vælges, hvis du også går op i den slags. Størstedelen af råvarerne i måltidskasserne er produceret i Danmark. En anden ting jeg også personligt går meget efter.

Ungernes absolut favorit har vist været burrito, som på billedet lige herunder. Jeg har løbende taget billeder, så dem får i lige med. Også deler jeg altså også lige opskriften på de burritos lidt længere nede, under billederne, for det er altså sjældent vores børn spiser så meget. Det var i øvrigt også den aften, hvor rub og stub af maden blev spist.

4fc1fb01-0164-4861-8124-ca1bacd373f3


Få 20% på jeres første levering ved at trykke HER


c0863f0b-b07f-428a-a92a-1bdda11567f9a124bf43-8c4b-4f00-a81f-63f66a572c2c

Opskrift på gratineredes burritos med oksekød

INGREDIENSER

500 g hakket oksekød
1 spsk olie
150 g brune ris
1½ løg
6 fed hvidløg / 2 solo
150 gram cherrytomater
2 snackpebre
2 tsk spidskommen
2 tsk paprika
Salt og peber
1 dåse røde kidneybønner
Tomatsovs:
1 tsk olie
½ løg
2 fed hvidløg
1 dåse flåede tomater
1 tsk spidskommen
Salt og peber
250 g frisk mozzarella
8 tortillas

Basilikum

 

TILBEREDNING

 

Sådan gør du:

1. Sæt risene over i 6 dl vand tilsat ½ tsk salt. Kog dem i 18 minutter for helt lav varme, sluk og lad dem stå på eftervarmen til de skal bruges.
2. Tænd ovnen på 225 grader. Hak løgene. Skyl tomater og peberfrugter. Pil og hak hvidløgene.
3. Skær tomaterne i kvarte og pebrene i tynde strimler på ca 4 cm. Brun kødet i en dyb pande eller gryde i 1 spsk olie. Skru ned til middel varme.
4. Tilsæt 3/4 af det hakkede løg, hakket hvidløg (HUSK gem til tomatsovsen), tomater, peberfrugt, spidskommen (husk gem til sovsen)og paprika.
5. Lad kødblandingen simre ca. 10 min.og smag til med salt og peber. Lav imens tomatsovsen.
6. TOMATSOVS: Svits hakket løg og hvidløg i en lille gryde ved middel varme i lidt olie. Tilsæt spidskommen, flåede tomater, salt og peber og lad sovsen simre ved middel varme i ca. 5 min.
7. Hæld væden fra bønnerne og tilsæt dem til kødet og varm med de sidste 2 min. Læg tortillas ud på køkkenbordet. Stil et ovnfast fad eller en bradepande klar foret med bagepapir.
8. Læg 1 spsk ris på hver tortilla, top med 3 spsk kødblanding og rul tortillaen sammen og læg den i fadet. Gentag med de øvrige, læg dem tæt i fadet.
9. Hæld tomatsovsen over midten af tortillaerne og fordel skiver af mozzarella over sovsen. Gratiner i ovnen 5-6 min. Drys med basilikum inden servering

5249bc84-960f-459a-bf42-7ada1fdf292c

Og nu til en lækker konkurrence – du kan nemlig være den heldige kartoffel, som vinder 3 x aftensmad sendt til døren af RetNemt måltidskasser i hele 3 uger. For at deltage skal du blot skrive, i kommentarfeltet nedenfor, hvilken måltidskasse ret du ville vælge, hvis du vandt? Se dem HER

 

OBS: vinderen er trukket og vinderen (Rikke) har modtaget besked via mail 🙂

 

176 kommentarer

 • Emma

  Jeg ville vælge lakse-satayspyd med jordnøddesauce og ris hvis jeg skulle være den heldige 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karine

  Jeg vil vælge lakse-satayspyd med jordnøddesauce og ris, hvis jeg selv skulle vælge. Men kunne også finde på at tilgodese mand og mine tre drenge med 4 flotte okse ribeye bøffer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie P.

  Hvis jeg vinder, vil jeg vælge lakse-satayspyd med jordnøddesauce og ris 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Olsen

  Det lyder lækkert alt sammen men skal jeg vælge, bliver det den indiske curry med økologisk blomkål og kikærter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Jeg ville vælge at lave den ret med borritos, som du har delt opskrift på. Det er jeg helt sikker på at mine drenge vil synes godt om.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne V

  Det er svært at vælge; derver meget, der ser spændende ud. Jeg tror, jeg ville starte med at prøve Italienske Pastaretter, mens jeg drømmer om sommer og godt vejr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg ville vælge tigermad, så ved jeg at også den yngste kan være med🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Ville gerne prøve burritos retten😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg synes det er en genial konkurrence og ville vælge “Ret eksotisk”, lyder så godt. Efter jeg kom ud for en ulykke og min datter fik kræft, så prøver jeg gøre maden nem men lækker.
  Ønsker du og dine et smukt, lunt forår og det starter vist nu:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Pedersen

  Middelhavsret eller ret sund:-) virkelig svært, for de indeholder allesammen noget lækkert.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville da prøve de burritos, som du taler så pænt om. Men generelt er jeg meget til pasta og middelhavsretter, så de må komme næste på listen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Mums, hvor lyder det bare lækkert👌🏻
  I en travl hverdag med 3 børn, kunne det være en god hjælp med måltidskasser.

  De lyder jo allesammen spændende, så måske man kunne få lov at prøve 3 forskellige, hvid man skulle være så heldig at vinde😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tilde D

  Lige nu og her, hvor jeg er meget frokost sulten, er det bøf lindstrøm der fanger mig aller mest;-)
  Vildt lækker præmie, håber på held her;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cristina

  Tror mine pastaglade drenge ville sætte pris på den med italienske pastaretter 😜😊og så skal vi da i øvrigt vist have burritos på fredag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Desværre er mine børn blevet meget bevidste om, hvad de vil putte i munden (kald det bare kræsenhed 😉 ) Synes dog til gengæld at når de får lov til at hjælpe med maden, er det som om, at det er ok at prøve at smage på maden. Derfor ønsker jeg, hvis jeg er heldig at vinde, at det skal være kassen Retbørnevenlig. Den passer lige til os. Tror vi skal prøven retten Tigermad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Laursen

  Har virkelig været misundelig alt den tid du har afprøvet deres madkasser.. hvis vi skulle være så heldig vil jeg prøve at vælge familieret.. manden har desværre end til videre været afvisende over for det… meeen hvis det nu skete på denne måde kunne det jo være at han blev afhængig.. med 3 drenge kunne det altså være rart med noget nemt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke M

  Retbørnevenligt må vist blive ønsket herfra. Med tre børn på 4 år, 2 år og 7 mdr. er der oftest nok at se til når der skal laves aftensmad og derfor er det et must at børnene deltager i madlavningen for at komme igennem ulvetimen med hygge og samvær i stedet for skrig og ipad 🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berlin

  Der er kvinder der drømmer om nye sko, jeg drømmer om nemt aftensmad og ikke købe mad ind hele tiden 😊 Jeg vil ønske mig den børnevenlige kasse og have fred i sjælen i 3 uger 💃🏻💃🏻💃🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg ville vælge familieretter hvis jeg vandt😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie S

  Vi er en familie på 6 og vi ville eeeeelske at vinde Ret Børnevenlig kassen👏🏼👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Åh den der citronstegte hvilling med perle’otto ser alt, alt for lækker ud! Og så er det oven i købet en dejlig sund ret – god næring til mig og familien <3 Ville helt klart vælge den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Vinther

  Hvis jeg vandt, ville jeg vælge xtranemt kassen, da jeg er sikker på at det vil gavne mit overskud i hverdagen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla A

  Hvor lækkert!
  Jeg ville vælge “Indisk curry”. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille D

  Hvis jeg vinder, vil jeg vælge lakse-satayspyd med jordnøddesauce og ris:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil vælge Stegt salat og kylling med chunky hummus <3

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Kristiansen

  Det er er svært valg – men tror jeg ville lave ravioli 👌🏼😋🍝

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Det måtte være den “retsund” med indisk karry.
  min mand skal til Tyskland og arbejde en periode hvor han kun lige er hjemme i weekenden. så ville være så skønt med lidt hjælp med til maden når man er alene med ungerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kalkun-æble saltimbocca kunne jeg godt spise lige nu

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gina Nielsen

  Uuuuh det er svært vælge der er godt nok mange lækre retter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Jeg ville vælge retsund, den lyder lækker og noget for alle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annemette

  Bliver Tigermad hvor vi alle 4 kan være med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie siim hansen

  Jeg ville vælge INDISK CURRY MED ØKOLOGISK BLOMKÅL OG KIKÆRTER og så bare håbe på at mand og børn også falder i svime over denne lækre ret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nønne Lønne

  Nøj, det ser spændende ud. Indisk curry med økologisk blomkål og kikærter
  — og papadums. Dét er mit bud på en ret jeg ville vælge. Den er fra kassen retsundt. Lyder som det rene mums!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Uh der er da mange spændende. Fx retbørnevenlig og familieret, eller jeg synes faktisk de alle sammen ser spændende ud, måske undtagen fisk, det er jeg ikke ret god til. 🙈
  Håber at være den heldige. 😍🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Uh der er da mange spændende. Fx retbørnevenlig og familieret, eller jeg synes faktisk de alle sammen ser spændende ud, måske undtagen fisk, det er jeg ikke ret god til. 🙈
  Håber at være den heldige. 😍🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Mine børn vil helt sikkert elske Tigermad, så det må blive RetBørnevenligt som er den rette kasse for os 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Jeg ville vælge retbørnevenligt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Tøgersen

  Den med laks og jordnøddesauce og ris. Mmm det lyder godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge

  RetBørnevenlig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Villa Ko

  Rethurtigt, børnevenligt og eksotisk tror jeg det skulle være. Superlækker præmie. Jeg krydser alt hvad krydses

  kan 👍👍👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville vælge Retbørnevenlig. Håber, jeg vinder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katharina Christensen

  Jeg vil vælge Tigermad. Mine børn vil elske det😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Rasmussen

  Det lyder som et fint og sundt alternativ i en travl hverdag.
  Vores datter skal øjenopereres d.12 april og skal være meget lidt fysisk aktiv i 3 uger så ville denne lækre og sunde madordning ærenperfekt så ville kunne bruge tiden og overskuddet til vores lille pige.
  Vi ville vælge ret-sundt, da Agnes er en lille grønsagsspiser og jeg elsker tanken om at det overvejende er økologisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dagmar

  Den indiske curry med økologisk blomkål og kikærter, lyder som noget der ville være et stort hit herhjemme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jeg vælger retten fra fiskekassen: https://www.retnemt.dk/1537/Opskrift_citronstegt_hvilling_med_perleotto.htm. Jeg er sikker på den vil falde i god jord her i huset 🍀👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg vil vildt gerne prøve kasserne. Familieret ville det nok være. Men den ret med burritos lyder virkelig også lækker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Med 4 børn ville jeg vælge kassen med de børnevenlige retter😊 Krydser fingre for at vi bliver de heldige 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina jensen

  Jeg vil helt vildt gerne vinde måltidskasser i 3 uger, da vi venter vores første barn indenfor de næste par dage. Min mand kan ikke lave mad, så det ville være en ret stor hjælp med måltidskasserne 😂 jeg tror at vi ville vælge retten fra RetHurtig kassen, sennep-rosmarin schnitzel, da det gerne må være hurtigt at lave men også lækkert at spise, da vi nok ikke får speciel dejlig mad de andre dage når man bare gerne vil lære sin baby at kende og overskuddet måske er minimalt 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Jeg ville vælge at lave den ret med burritos, som du har delt opskrift på. Det er jeg helt sikker på at mine børn og mand vil synes godt om.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britta

  Uh der ser lækkert ud det hele! Men ville vælge ret børnevenligt, da vi har tre mindre børn, så det skulle glæde hele familien😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Jensen

  Ser alle sammen ret lækre ud. Men vil nok vælge XTRANEM 😁 Børnenes livret 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Mi

  Sikke en lækker ting at kunne vinde! Jeg ville elske at prøve RETSUND til mig og kæresten hvis jeg er den heldige vinder 🙌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt S

  Ønsker at prøve børne venligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Filippa

  Jeg vil vælge RetBørnevenlig – er sikker på, at det bliver et hit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria N

  Jeg ville vælge tigermad og/eller bøf Lindstrøm, så mine to drenge (og ret kræsne mand) også ville spise med 😉 Fantastisk koncept. Og hyggeligt lige at følge jeres oplevelse af måltidskasserne 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Leth

  Jeg ville vælge lakse-satay spyd, lyder så lækkert og lidt anderledes;-) Håber på held her;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gry

  Jeg ville nok vælge Italienske Pastaretter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kirstine

  Jeg synes simpelthen det her koncept er ovenud genialt ! I en travl hverdag er det altså bare noget af det jeg ofte ikke får prioriteret nok tid af til og ender tit i “fastfood-fælden” når ulvetimen nærmer sig. Jeg tror jeg ville lave de dér tilsyneladende favorable burritos, som ser særligt lækre ud !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Sørensen

  Lækker konkurrence 👍Jeg ville prøve eksotisk, børnevenlig og Middelhavs 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne Hansen

  Jeg vil vælge retsundt 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina / kraftedeme.dk

  Uh, jeg ville nok vælge indisk curry med økologisk blomkål og kikærter

  Mmmmm …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina / kraftedeme.dk

  Hov, det var ikke en særlig ret, du spurgte om, men derimod hvilken kasse :D:D

  I så fald ville jeg vælge Retbørnevenlig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Jeg ville vælge kalkun-æble saltimbocca, mums siger jeg bare.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Pio

  Sikke mange lækre måltidskasser, der er at vælge imellem 🌱 Jeg ville vælge måltidskassen ‘retsund’ med retten indisk curry med økologisk blomkål og kikærter 😋 Det lyder simpelthen enormt lækkert og det ville spare mig for så meget tid – at lave mad ville bare blive så meget nemmere. Jeg elsker at mange af råvarerne er økologiske – og at det mindsker madspild 💚 Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sille D.

  Hej Nanna.

  Hvor ser det bare lækkert ud. Jeg ville vælge reteksotisk med bali-nudlerne. Det ser utroligt appetitlig ud og det ville svare mig for en del besvær med at skulle købe ind og finde på retter. Især når man studerer kan det være svært at finde på lækre retter, når man står nede foran Nettos køledisk efter en lang dag. Så det ville være urtroligt lækkert at vinde, netop også for at prøve af! Jeg har nemlig længe overvejet sådan en løsning, som bl.a. Aarstiderne også tilbyder, men dette ser mindst lige så lækkert ud! Mange venlige hilsner fra Sille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg ville vælge tigermad. Men alle deres retter ser lækre ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Lindharth

  Jeg ville vælge den børnevenlige, Tigermad.. Det er jeg sikker på at mine børn ville elske..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann jensen

  Jeg ville vælge lakse- satayspyd. Ser lækkert ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zenia

  Jeg vil vælge Retbærnevenæig.

  Det ville være så perfekt herhjemme.
  Er alene med 3 piger, så det at lave fatesmad kan virkelig godt blive noget af en udfordring!
  Håååååber 🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Uhm, jeg ville vælge retsund👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Christiansen

  Familievenlig ret med bøf Lindstrøm :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg ville vælge RetBørnevenlig. Det kunne være skønt at lave lækker og børnevenligt mad med min søn på tre år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maeyken

  Vi har gennem to år brugt Kokkenes hverdagsmad, men er kørt lidt træt i deres måltidskasser. Så hvis jeg var så heldig at vinde, ønsker vi os familiekassen 😊🌸🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Vil vælge ret sund eller ret eksotisk, hvis jeg skulle være så heldig at vinde til min familie 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Ret lækker eller ret sund:) synes ret nemt er et fantatisk koncept

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Jeg ville vælge “retbørnevenlig” 😊 Med en travl hverdag med to børn, ville det være virkelig skønt at vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia ørum

  FamilieRet kassen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monika sadolin

  Jeg ville vælge ret luksuriøs, og især i denne uge, mums 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Ret børnevenlig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Jeg ville vælge ret børnevenligt. Med to børn kan måltidskasser virkelig gøre en forskel. Vi har tidligere fået årstiderne. Måske vi skal forsøges os med noget nyt🙌🏻🍀😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Marker Pedersen

  Jeg ville vælge Ret luksuriøst😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikka Kiander

  Med lille Vilde på 10 uger, ville ‘ret nemt’ være et hit hjemme hos os, så vi både har tid til madlavning og hinanden, når far kommer hjem fra arbejde 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan Østergaard

  Vi har tænkt på at købe de kasser flere gange nu, vi har et ret stramt skema herhjemme, og med min sygdom, ved man aldrig hvornår jeg har overskud til madlavningen.🙈
  Hvis jeg var så heldig at vinde, ville jeg klart vælge RetHurtig kassen, selvom jeg har svært ved at tro, af jeg kan lave noget spiseligt på 20 min, så lyder den bare super tiltalende.😄🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Pedersen

  Jeg ville vælge Lakse satay spyd

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • fie

  Uhhh Ja, hvad skulle man vælge. Ville nok vælge “retsund” kassen el familiekassen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina Randløv

  Jeg elsker eksotiske retter, men er kørt fast i de samme 2-3 slags, så reteksotisk kassen ville give super inspiration, og hvem ved, måske ville børnene (1, 5 og 10 år) lære lidt nyt 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Kjær

  Ret sund vil jeg vælge. Da vi spiser efter sense kost

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Sørensen

  FamilieRet ville jeg gerne prøve, og slippe for selv at sidde med madplaner hver uge ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Jeg vil vælge børnevenlig 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sonja Egede

  Jeg ville helt klart vælge RetSund, den ser virkelig lækker ud 😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Familieret kassen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Sørensem

  Familie retkassen eller blande dem 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anni Popp

  Ret Børnevenlig 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Krestine

  RetBørnevenlig 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Sommer

  Retsund 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  ExtraNem 👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  ExtraNem 👏🏼✌🏼😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Retnemt 🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vicki

  Ekstranemt 🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Extranem eller Børnevenlig. Da min mand bøvler med en del allergier betyder det ofte både to gange indkøb og to gange madlavning, så det kunne være lækkert at gøre det lidt nemmere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Det skal helt klart være retbørnevenligt😊
  Med to børn på 6 og 7 år der næsten altid får de samme retter hver uge, fordi moren her er ret ideforladt🙈🙈. De skal helt klart prøve at smage nye retter og jeg skal have noget nyt mad-inspiration👏👏👌😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita Trajkovski

  Retsund eller børnevenlig, det vil være dejligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Familiekassen, vil være skøn for os at prøve. Mest for at få noget ny i inspiration og ikke mindst nemt mad:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Uh, det må være “ret sund” eller “ret børnevenligt” – så er der noget for både mor og børn (faren plejer at spise hvad der bliver serveret :-D)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvis vi skulle være de heldige der vandt, ville vi vælge enten børnevenligt eller familievenligt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Møller

  Jeg vil vælge ret eksotisk, det ser lækkert og inspirerende ud ☺️👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne K

  Jegvil gerne vinde børnevenligt eller familievenligt til vores datter og hendes familie. Krydser fingre 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  Jeg ville vælge Retbørnevenlig, så mine to piger på 2&4 kunne synes det var lækkert og sjovt at være med til at forberede! Det kunne være SKØNT at prøve, for at se hvor stor en hjælp i hverdagen det kunne være. Herhjemme står vi i hvertfald ofte helt vandrette for at kunne nå det hele og få tingene til at hænge sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ret nemt børnevenligt ville være spændende at prøve

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Retsund eller Familieret, som lyder perfekte til vores familie på 4! Vi har flere gange overvejet, om vi skulle prøve måltidskasser et sted fra, men måske kan dette overbevise os om, at vi skal gå fra tanke til handling.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gittr

  Ret nemt , og ret nemt børnevenlig kunne vi gode tænke os at prøve . 🙏🏻 Kunne være så skønt at prøve at vinde, det vil være en fornøjelse at lave med min datter på 13 inden hun snart skal på madlejr .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg vil så gerne vinde ‘børnekassen’. Som alene med tre børn synes jeg det er svært at finde på nye ideer, så vi kører i ring med de samme 10-12 retter… Savner inspiration 😬❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ret nemt børnevenlig ville være lige noget for os ☺️ Min 4 årig ville elske at kunne lave maden sammen 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten

  Det skal være RetSundt-kassen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla m

  Retsund ville vi vælge, vi trænger til lidt ny inspiration efter voreskostomlægning 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Lang

  Ret børnevenlig – Moren mangler overskud herhjemme lige for tiden, det ene barn er mere morsyg end det andet. Faren kommer først hjem når maden står på bordet – hjælp fra ret nemt ville være fantastisk at prøve af, måske jeg ville kunne få min bedre halvdel overbeviste

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  lakse-satayspyd med jordnøddesauce og ris lyder lækkert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Clausen

  Middelhavsret. Jeg elske virkelig fisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt S

  Vil gerne prøve retlækker kassen ❤️💚💙💜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette pedersen

  Jeg ville vælge familie retter, bøf Lindstrøm, ser lækkert ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Xtranemt 😚😎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine K

  Jeg hælder til 3 forskellige – bøf, fisk og familie…
  Jeg ville nok få familien til at hjælpe med at vælge ( men eftersom vi alle 4 elsker en god bøf, ville det nok være en af leveringerne) 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse Heegaard

  Jeg ville vælge børnevenlige retter, bøf Lindstrøm ser nu også ret lækkert ud ☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Kirstine

  Jeg ville vælge Familie-kassen 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Nielsen

  Jeg vil vælge den børnevenlige – så er der mad for alle herhjemme.. 🍀
  Vi har længe talt om at prøve en måltidskasse så jeg krydser fingre for at jeg vinder 🍀🍀🍀😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline m

  Burritos retten lyder rigtig god

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Lampe

  Hvis jeg er så heldig at vinde, så vil jeg vælge Retsund-kassen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  Jeg vil vælge Retsundt 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Jeg ville vælge reteksotisk kassen 🙂 vi elsker eksotisk mad herhjemme, men får det ikke lavet så ofte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne K

  Jeg vil give kassen til vores datter og hendes familie. Jeg vil gerne give dem måltidskassen “Ret børnevenlig” eller “Familieret”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg ville vælge ret børnevenlig med tigermaden – min datter elsker frikadeller 😍🙌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • RetSundt fordi den er vegetarisk og det er ret vigtigt eftersom jeg er vegetar. Også elsker jeg det indiske køkken😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Jeg vill vælge Retbørnevenligt 🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille R

  Hvis jeg bliver den heldige vinder, ønsker jeg at prøve den retsunde måltidskasse 😄 Det lyder nemlig godt og lækkert med de sunde og forholdvis økologiske retter 😋👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Ville passe perfekt til min familie med 2 små børn ville det være vildt lækkert med retbørnvenligt, også er vi også udover det problem med hvad skal have at spise 🙏😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Jeg vil da prøve
  burritos med oksekød

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Vil være perfekt til min familie, da jeg skal starte nyt job på mandag. Hvor jeg skal arbejde mandag til fredag, og har de sidste 10 år haft skiftende arbejdes tider + hver anden weekend. Så ville være en nem måde at starte op på😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  XTRANEM

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Andersen

  Wauw det ville da være lækkert at vinde når man går højgravid med store bækkensmerter. Der er mange lækre retter at vælge imellem, men jeg kunne da godt tænkes mig at prøve indisk curry med blomkål og kikærter 😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Faurdal

  Ville helt klart vælge kassen retbørnevenligt. Syntes vi køre rundt i de samme 7 retter her hjemme og trænger virkelig til noget ny inspiration. Som alene mor til to hvor af den ene har adhd har sine udfordringer, og overskuddet kan ligge på et meget lille sted 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi Fuglsang Fonager

  Jeg ville vælge fiskeretten. Vi får alt for lidt fisk herhjemme, og trænger til ny inspiration til fiskeretter, mine piger elsker heldigvis fisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Ville vælge xstranemt kassen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia engsvang

  Vil gerne vinde familieretter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vanja

  Jeg vil ønske mig familieklassen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Retsundt 😬
  Skønt med at få varerne leveret – så falder man ikke så nemt i retusundt afdelingen😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Louise Grønborg

  Vil elske retbørnevenlig. Trænger seriøst til noget inspiration 🙈🙈🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise J

  Vi har mange gange snakket om at afprøve måltidskasser. Med sene arbejdstider og børn kunne det nok være ret fantastisk.
  Vi kunne godt tænke os at afprøve Ret børnevenligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • katrine

  Ville elske at prøve ret børnevenlig 👌😍🌈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Brian A.

  RetBørnevenlig – Kalkun stir fry
  — med cashewnødder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Uhmmm Spicy fiskefrikadeller lyder super lækkert. Helt klart mit valg

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Xtranem ville jeg vælge – så er der måske lidt til frokosten også 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Kristensen

  Aller helst vil jeg nok gerne prøve den sunde kasse, men med en knægt på 4 er det nok smartest at vælge familiekassen eller den børnevenlige

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Som en børnefamilie på 5, hvor yngste kun er 2 mdr. Vil vi elske at vinde den børnevenlige udgave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette hansen

  Helt sikkert familieret. God mulighed for ikke altid ende med det samme hver uge, så børnenes trang til at smage nyt bliver reduceret. Plus er det lækkert med kasserne at de har bestemt og handlet ind til maden (4 personer)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Berith Levring

  Jeg vil meget gerne vinde “we care” kassen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Benita Sørensen

  Det skulle enten være extranemt eller rethuttig kassen. For med et lille barn er der ikke altid lige meget tid til det praktiske i hjemmet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Det skulle være retlukusriøst kassen til de hyggelige aftner uden stress med indkøb. Vores datter på 1 år er nemlig slet ikke kræsen♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg ville vælge spicy fiskefrikadeller med sauterede grøntsager. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Jeg ville vælge boller i karry 😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Ville vælge retsundt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Middelhavsret ville være et hit her

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anna stokkendal

  Jeg vil GLÆDE mig, hvis jeg vandt bøfkassen……

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Guf! Jeg drømmer om RETSUND med Köfte og tahindip. Mhhmm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Jeg vil blive SÅ glad hvis jeg vandt. Det er lige hvad vi behøver i hverdagen🙏😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betty

  Salat med barbecue kylling. det lyder lækkert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah E

  All in på Spicy fiskefrikadeller – alle 4 i familien er vilde med fisk🐟

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Retsund eller den med fisk 😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Grith Rådberg

  Fisk , sundt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg vil ønske mig Retbørnevenligt til mig og mine to tøser, og ville især nyde det med mere overskud i hverdagen;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie L

  Er kæmpe fan af måltidskasser og vi har prøvet en del forskellige efterhånden, men endnu ikke Ret Nemt. Vi går efter de børnevenlige kasser typisk, så det ville jeg også vælge her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise T

  Jeg vil gå efter de børnevenlige kasser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Otilie

  Den børnevenlige udgave

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine S

  Retsund

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Børnevenligt 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Frandsen

  Det ser helt fantastisk ud, og jeg vil elske at være prøveklud. Børnevenligt er min favorit, at ungerne kan hjælpe vil være et hit 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havregrødsboller | Lækker opskrift: forvandel en rest havregrød til lækre boller