En impulsiv beslutning.. – Nanna Pretzmann
Projekt forhave og opskrift på 3 slags snobrød

En impulsiv beslutning..

a755999c-5b8d-42e4-8af5-d5a5c2464ed5

Faktisk er det ikke ofte jeg er impulsiv. Det høre sig måske lidt sammen med de 3 poder jeg i fælleskab med min bedre halvdel har produceret. Imens de var små krævede det naturligvis en smule mere planlægning, at komme ud af døren. Og oppakning for den sags skyld. Og på en eller anden måde er min impulsive side altså ikke synderligt brugt længere. Bevares vi kan da godt smutte på en søndags tur eller lignende, men det er nok også det vildeste der sker på vores matrikel.

Men imorges ringede Dan. Han havde tjekket fly afgange ned til min far og gjorde mig venligt, men bestemt opmærksom på, at hvis jeg skyndte mig at booke var der en ledig plads tilbage her til aften. Først blev jeg egentlig ret irriteret, for jeg kan sgu da ikke bare fare ud af døren og rejse til et andet land. Men jo mere jeg vendte det med mig selv, jo mere tænkte jeg “øhm, hvorfor kan jeg egentligt ikke det?!”. Fordi jeg får dårlig samvittighed over at være væk og dets lige. Men ungernes far kan jo altså sagtens selv og faktum er, at de fire også nyder, at være alene om tingene nogle gange. At hygge og være sammen. Uden mig. Og det er okay. Ja faktisk er det skønt. Jeg skal nok bare lige føle det helt ned i maven, for min samvittighed driller mig altid. Det er så tosset, for egentligt gør det noget godt både for mig og for dem, at jeg tager af sted. Jeg kommer hjem med fornyet energi og de får kvalitetstid med deres far.

Det vil jeg prøve, at holde lidt fokus på. For de der billetter. Dem bookede jeg faktisk og i skrivende stund sidder jeg i Aalborg lufthavn. Klar til afgang. Ganske impulsivt på mor måden that is 😉

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt forhave og opskrift på 3 slags snobrød