Update på, at undlade at vaske hår

Forresten da også #37

 • Har jeg simpelthen så fedtet hår, at jeg har lyst til at kaste håndklædet i ringen i forhold til mit lille eksperiment. I stedet har jeg skilt mig af med alt shampoo i huset, som eventuelt kunne friste min svage sjæl og så har jeg købt en børste med naturhår. Den skulle kunne hjælpe med at fordele hårets naturlige sebum, således det fedtede look i hårbunden og det knastørrer hår i længderne finder en fælles midtvejs. Jeg håber virkeligt, at det er sandt.
 • Hænger projekt forhave mig pt lidt ud af halsen. Jeg er slet ikke færdig, men min ryg driller og jeg er kørt lidt død.. Hvis du vil se hvad jeg taler om, så hop ind på IG, under mit højdepunkt “projekt have”. Projektet blev lidt mere omfattende end først planlagt.
 • Har vi fundet det sødeste lille legehus på Facebook market. Det er allerede et kæmpe hit hos ungerne. Det trænger til maling, men jeg er i tvivl om farven? Og der er alger på den ene side af taget.. nogle tip til (let), at gøre taget pænt igen?
 • Heldigvis har jeg bestilt en masse hygge ting fra Ellos. Den del glæder jeg mig til. At hygge, plante og pynte. Hyggen kan forhåbentligt gøre haven til en lille oase, som vi får stor glæde af her i foråret og til sommer.
 • I weekenden planlægger jeg første omgang snobrød.
 • Har vi igen feber i huset. IGEN!
 • Er jeg vist lidt en sortseer idag. Jeg har været en del alene med ungerne den seneste tid og jeg må indrømme, at mit overskud ikke er helt i top, selvom jeg i bund og grund synes det kører ret godt. Vi har faktisk virkelig haft det dejligt og hygget os. Men en smule alene og voksen tid er nu alligevel en smule tiltrængt.
 • Prøvede jeg igår Remas app. Altså den hvor en anden handler ens varer, imod et mindre beløb. Første gang er i øvrigt gratis. Ej, men det er jo genialt. Jeg aner ikke hvorfor jeg ikke har gjort det tidligere. Fra jeg lagde indkøbslisten op, til en sød pige stod med favnen fuld af indkøbsposer foran min dør gik der vist under en time. Jeg havde ikke engang opdaget, at opgaven var blevet taget. Det er virkelig genialt. Vi fik fyldt køleskabet og jeg slap for at hive tre unger med på indkøb.

acf806e1-43e5-4ae5-8869-1eef00db7d07

^^ Hue ^^ Skjorte ^^ Bukser ^^

2 kommentarer

 • Tina

  Du er så sød og flot med hat/hue mv. og det kan jo skjule lidt den fedtede hårbund.
  Jeg er spændt på at høre med din nye børste om den hjælper. Jeg har selv langt hår og så kunne jeg måske også gøre mig det køb.
  Dejligt med haveprojektet, det er dejligt at være praktisk og samtidig få det gjort flot.
  Rigtig gode forårsdage ønskes:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak 🙂 Hue bliver også brugt flittigt, når jeg skal ud af huset.. er ved at få spat at det hår pt😂 Jeg har nu prøvet børsten og det virker altså til at det muligvis kan være løsningen. Den fordeler i hvert fald det fedtede.. man skal bare rede håret ret længe.. update følger..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Update på, at undlade at vaske hår