Kiss me sneakers – Nanna Pretzmann
Forresten da også #37

Kiss me sneakers

Stylesnob kiss me sneakers

Jeg har hverken de vise sten eller ord til jer i dag. Jeg vil blot tjekke ind for en kort bemærkning og vise mine nye sneaks frem. Jeg synes nemlig, at de er lige til at blive glade i låget af.

Ungerne er ganske overbevist om, at jeg må mangle to sko, for farverne passer jo ikke sammen.. Men, men det gør jeg nu ikke og jeg er vild med det. For to dage siden så jeg Kiss me sneakers fra Stylesnob på Instagram og klikkede dem hjem med det samme. Det var love at first sight og jeg glæder mig til at spankulere rundt og sprede lidt cirkus eller regnbue stemning om man vil.

Jeg har købt min sædvanlige størrelse og synes de er almindelige i størrelsen. Jeg har siden mit køb fundet ud af, at de også er lavet i loafers, men jeg kan simpelthen ikke opstøve dem og vil altså ret gerne eje dem.. så kender i stedet eller har måske endda et par i str 40 til salg, så prik mig gerne på skulderen.

Jeg købte kiss me sneakers hos Butik Blossom HER.

Kiss me sneakers fra stylesnob

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forresten da også #37