Fredagskagen og budget venligt sommer kluns (til mor & barn)

Den gule kjole..

Nelly-deep-plunge-neckline-gownNelly-deep-plunge-neckline-gownNelly-deep-plunge-neckline-gown

Igår, da vi var på tur for at tage billeder til den mor & barn kampagne jeg og ungerne lavede for Ellos, havde jeg også smidt min nye gule kjole i tasken. Og heldigvis for det. Det kom der nemlig de her billeder ud af, som jeg synes blev ret fine. Nu glæder jeg mig i hvert fald meget til, at mit nyeste skrud skal tages rigtig i brug, selvom jeg ikke helt kender anledningen endnu.

Find kjolen her

 

2 kommentarer

 • Tina

  Du er total smuk og stilfuld i den gule kjole:-)
  Gult klæder dig.
  Jeg er selv vild med gul og har en speciel gul kjole, som Master Fatman har kreeret.
  Rigtig dejlig påske ønskes:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagskagen og budget venligt sommer kluns (til mor & barn)