Den gule kjole.. – Nanna Pretzmann
Fredagskagen og budget venligt sommer kluns (til mor & barn)

Den gule kjole..

Nelly-deep-plunge-neckline-gownNelly-deep-plunge-neckline-gownNelly-deep-plunge-neckline-gown

Igår, da vi var på tur for at tage billeder til den mor & barn kampagne jeg og ungerne lavede for Ellos, havde jeg også smidt min nye gule kjole i tasken. Og heldigvis for det. Det kom der nemlig de her billeder ud af, som jeg synes blev ret fine. Nu glæder jeg mig i hvert fald meget til, at mit nyeste skrud skal tages rigtig i brug, selvom jeg ikke helt kender anledningen endnu.

Find kjolen her

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagskagen og budget venligt sommer kluns (til mor & barn)