Status på projekt #nopoo

Det her, bliver du nød til at prøve

xjump

8cf1596d-0e8e-42ba-b253-d2fd3c311e00

Sjældent har jeg prøvet noget så skide skægt og totalt udmattende på en og samme gang. Måske fulgte i med i min families trampolin galskab på Instagram?

I weekenden besøgte vi nemlig, for første gang, det nyåbnede Xjump i Kolding og det bliver bestemt ikke sidste. Jeg er sikkert håbløst bagefter, men det var mit, og i øvrigt også resten af adressens beboeres, første besøg i en trampolinpark nogensinde. Hvorfor vi ikke har prøvet det før, er mig nu en gåde, for det var simpelthen så hamrende skægt – for alle. Både børn og voksne gav den maks gas.

Jeg havde på forhånd hørt, at det stensikkert var hårdere end vi regnede med, og ganske rigtigt. Efter en time på maks gas med hopperier på trampolin, balancebom kampe og vælten i huller med store skumfirkanter var vi helt og aldeles færdige. Haha, til sidst er man vitterligt så træt af man nærmest ikke kan trække sit trætte korpus op fra skumfirkanterne. Det er hård træning. Selv ungerne brokkede sig ikke da vi gik. De var skide glade og højt humør, men også trætte nok til at følge frivilligt med og det sætter man jo, som forældre, ret stor pris på. En lur hjemover blev det da også til.

Man køber i øvrigt adgang pr timebasis og får for en tyver oveni skridsikre strømper, som bagefter kan tages med hjem og bruges næste gang. Hvis man har sine egne skridsikrestrømper kan de selvfølgelig også medbringes.

10d137ed-d0f0-4eca-8886-990305ba09f6 6510839f-6055-45e8-b8cd-292c0b7721ee c23c6fd3-6149-43ea-88ec-8327273b9e93

Altså hvis motion altid var så skægt, og i familiens selskab, ville jeg nok være en del bedre til at dyrke det 😛 Det indre legebarn bliver i den grad hevet frem og vi væltede bare rundt og grinede ad hinandens skøre stunts. Vores unger er 3 og 5 år, mig 33 og Dan 34år og ingen var for unge, eller gamle, til at få noget ud af det. Jeg vil vitterligt vove den påstand, at det vil være et hit hos langt de fleste familier. Både med og uden børn. Skulle i ha’ mindre børn er der også et område til dem. Egentlig hed det vist 0-4 år, men mit yngel, inklusiv den yngste, hoppede lige på de store trampoliner. Det ku’ åbenbart ikke blive for vildt.

34182b7e-7846-40b6-8686-c60a3a819c2d

 

Vi besøgte, som nævnt, Kolding, men Xjump findes flere steder i landet og jeg krydser nu fingre for, at de også åbner i Aalborg. Selvom det bestemt var køreturen værd, ville besøgene nok blive lidt oftere hvis det lå lige i nabolaget. Så kunne vi jo også snildt have holdt ungernes fødselsdag der. Det ville uden tvivl være et latterligt stort hit. Det kunne jeg virkelig godt tænke mig og jeg er ret sikker på ungerne kunne det samme! I hvert fald spurgte de allerede i går aftes, over grillmaden på terrassen, om vi ikke godt ku’ tage i trampolinland igen idag, hvor de vidste vi skulle holde fri.

I Kolding er Xjump trampolinparken cirka 2500 kvm og der er over 80 trampoliner fordelt på forskellige aktiviteter og områder. Vores favoritter er klart dem i forbindelse med skumfirkanterne. Det er altså bare sjovt at hoppe ud og lande i. Men bor du ikke i nærheden af Kolding ligger Xjump og i Skovlunde, hvor der er 200 trampoliner og på Amager, hvor de har 120 trampoliner.

Men ja, skulle i mangle en familieaktivitet fyldt med spas, så kan vi altså klart anbefale Xjump. Det var en virkelig fed oplevelse! Og de har altså åben alle dage fra 10-20.

Husk forresten at booke tid inden i ankommer – så i ikke risikere at ankomme til en fyldt hal. Det ville være så ærgerligt.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på projekt #nopoo