Status på projekt #nopoo – Nanna Pretzmann
Kan man hjemmeundervise?

Status på projekt #nopoo

2245756d-a4f0-4521-b73b-36496650b772

En måned er fløjet forbi siden jeg sidst lavede en status på projekt #nopoo. Det betyder, at det nu er en måned og 15 dage, at jeg sidst havde shampoo i mine lokker.

Og det er stadig svært kan jeg afsløre. Mit hår fedter stadig og jeg har endnu, som jeg sidst afslørede, ikke helt vænnet mig til mit utæmmelige nye hår. For håret mister sin blødhed, når shampoo og conditioner ryger. Mit gør i hvert fald. Men jeg forsøger at hænge i. På et tidspunkt må det jo vænne.

Jeg bruger stadig Rasul, marrokansk sæbeler, når jeg vasker hår. For vasker det gør jeg selvfølgelig. Bare ikke med shampoo. Håret kommer ikke til at lugte, eller også kan jeg bare ikke selv sniffe mig til nogen lugt. Men mon ikke mine børn og mand nok skulle ha’ afsløret, hvis mit hår udsendte dunste i retning af dem.

Som noget nyt har jeg købt en svinedyr børste. Og apropos svin, så er hårene på børsten fra vildsvin. Efter tip fra flere af jer kunne det være løsningen på de genstridige længder og den fedtede bund. Og det hjælper helt klart. Børsten fordeler fedtet og gør resten af håret blødt. Egentligt logisk nok, at det ikke er nødvendigt at fjerne hårets fedt, for at tilføje olie eller pleje af en anden art. Det eneste minus er at det tager evigheder at børste hår. 100 strøg siger Mason Pearson. Bevares det er jo ikke et dagsprojekt, men med små poder og et minimum af tid til at komme ud af døren om morgenen er jeg nok lidt for ofte for fortravlet til at få det til at ske. Det skal jeg også lige arbejde lidt på 😉 For som alt andet er det jo bare tilvænning, at få det ind i rutinen, at bruge lidt længere tid på hårbørstningen.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kan man hjemmeundervise?