Opskrift på luftige og bløde grahamsboller

Det bedste ved Fårup sommerland, set med børne øjne

Vi har haft en fantastisk weekend med fokus på nærvær og hygge med familien. Og så har vi endda været så heldige, at det foregik i Fårup sommerland, hvor vi var inviterede til at bruge weekenden og overnatte på det fine hotel.
Jeg har flere gange nævnt min begejstring for Fårup, her på bloggen, for jeg er jo kommet det siden jeg var ganske lille og nu kommer jeg der med min egen familie. Det er en helt særlig følelse, når vi bevæger os rundt i skoven sammen. Nu med mig, som moderen.
Servicen, hyggen og oplevelserne er altid i top i Fårup.
Men i stedet for selv, at være ordstyrer, har jeg valgt at dele ungernes oplevelser. Det må næsten være den bedste måde 😉

Mig: Har du haft en god weekend skat?
Zilje: Ja – hvornår skal vi sove i træhytterne igen?
Mig: øhm det ved jeg ikke lige. Hvad har du bedst kunne li’?
Zilje: At prøve ting: bilerne, bade i badeland, kører i pindsvinet, ride på hestene, legepladsen og at kravle på edderkoppen.
Og at sove i sengene (de træhytter, som er bygget til ungerne på hotelværelset) og bål i bålhytten.

Celina: Jeg ku’ li’ alt. Orkanen, falken, karusellen, bilerne som kører rundt, ride på hestene, skyde og bade. Og at få nye venner og at spise is.

Sigga: De høje ting er ikke noget for mig. Det gider jeg ikke. Jeg kan li’ legeplads og rutchebane. Alt var sjovt. Og jeg kan godt li’ is og mor og far.

Alt i alt veltilfredse børn og glade voksne. Men jeg må også indrømme, at det er svært ikke at blive smittet at den gode stemning, som altid er i Fårup. Personalet er så søde og serviceminded. Det er en fornøjelse, at være vidne til. Og så er der bare underholdning for alle aldre og temperamenter. Hos os er det meget forskelligt hvad børnene synes er sjovt. Lige fra meget vildt, til helst ikke vildt på nogen måder. Men det er slet ikke et problem, for der er vitterligt noget for alle temperamenter.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på luftige og bløde grahamsboller