Forresten da også #39 – Nanna Pretzmann
Hvad jeg laver i Vilnius

Forresten da også #39

Er klokken stadig frygteligt tidligt. Jeg vågnede af uvisse årsager af Dans vækkeur kl 4. Det plejer jeg ellers aldrig at høre. Ved seks tiden var ungerne klar til en ny dag. Jeg håbede ellers, at de ville sove længe. Vi har nemlig fuldt program i weekenden, hvor den står på Fårup. Men netop Fårup var vist også årsagen til, at de ikke sov længere. De glæder sig simpelthen for meget.
Drikker jeg iskaffe i litervis – jeg har fundet på en latterlig god opskrift. Jeg har delt den på Instagram HER #selvtak. Er der stemning for det, smider jeg den også gerne på bloggen?!
Har jeg ikke længere styr på, hvor mange gange jeg har set Vaiana. Det er mange!
Er jeg virkelig træt af Gurli Gris. Altså hun er jo drønirriterende og bette måsens favorit. Suk!
Har jeg udlovet en røvfuld chokolade, blandt andet en Toblerone på 1,6 kg, fra grænsen på Instagram. Deltag HER. Jeg finder vinderen senere i dag
Har jeg længe ønsket mig en Juliard strik fra Ganni, men nægtet at give 3000. Nu er denne på tilbud, men altså selv med 35% er den åndsvagt dyr. Men en kjole kan jeg snildt kaste nærmest de samme penge efter. Jeg kan ikke engang selv forklare den logik!
Er der mange der har spurgt mig til min gule kjole. Jeg så igår, at den endnu engang var på lager. Jeg tror blot det handler om, at holde skarpt øje.
Orker jeg ikke at stå op – jeg er træt, træt, træt. Turene til Vilnius er så spændene, men også energi krævende, for en introvert, som mig.
Har vi snart så meget styr på vores plan, at jeg kan fortælle meget mere og jeg glæder mig tosset til, at lukke dig ind. Jeg håber at du stadig har lyst til at følge med. For livsændrende og spændende, for os alle 5, er det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad jeg laver i Vilnius