Fredagskagen: Islagkage med M&M’s

Pull-apart pizza brød

Pull-apart pizza brød opskriftpull-apart pizza brød

Det er efterhånden ved at være noget tid siden, at jeg første gang klaskede et pull-apart pizza brød sammen. Jeg var blot kommet helt fra at dele det med jer og shame on me, for det smager dæleme skide godt og så skal man ikke holde opskriften for sig selv. Vi bruger pizza brødet som tilbehør til aftensmaden. Til blot at nipse af med et glas vin og hvad vi ellers nu kan finde på.

Har du forresten set, at du kan følge mig på Pinterest? Lige HER. Her finder jeg også selv super meget inspiration til brød og kager og alt muligt andet. Er i ikke til den slags, så er jeg altså også både at finde på Facebook og Instagram.

Opskrift på pull-apart pizza brød

Pull-apart pizza brød

25 gram gær

1 dl lunken mælk

50 gram blødt smør

1 tsk. rørsukker

1 tsk. salt

2 æg

Cirka 6 dl hvedemel

1 æg til pensling

 

Pizza miks

100 gram smør

100 gram parmesan

2 tsk oregano

1 tsk salt

 

3 tsk hvidløgspulver

100 gram pepperoni (skåret i kvarte)

1 mozzarella bøf (125 gram)

 

Pynt

Drys en smule hakket frisk oregano på toppen inden servering

 

>> FØLG OGSÅ MED PÅ INSTAGRAM <<

 

Rør gæren ud i det lune mælk. Husk at mælken ikke må være for varm, da den så kan dræbe gæren. Tilsæt resten af ingredienserne og ælt dejen godt igennem.

Lad hæve en god time. Imens kan du mikse pizzafyldet sammen.

Smelt smørret og kom alle ingredienserne i. Miks godt sammen.

Del dejen i cirka 22 stykker og kom dem i skålen med pizza smøret. Vend sammen. Alternativt kan du dyppe hvert stykke dej i.

Sæt dej stykkerne en efter en i en brød fad eller en lille springform.

Lad efterhæve cirka 20-30 minutter.

Bag ved 200 grader (alm ovn) i cirka 15 minutter.

19db1a93-9364-416d-81ba-f778d5bfb1c2

Find også opskrift på // Hvidløgsflutes // Hvidløgsknuder // Møllehjul af ostebomber // Hvidløgssnegle // Spinatboller // Grove spinatboller med hytteost // Rødbedeboller // Spinatboller med skinke & ost // Broccoliboller // Møllehjul med spinat //

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagskagen: Islagkage med M&M’s