Her skal vi bo i Vilnius – Nanna Pretzmann
Khachapuri - georgiansk ostebrød

Her skal vi bo i Vilnius


Der har været en smule stille den seneste tid. Vi er i Vilnius og jeg nyder max at koble fra og fokusere på ungerne og Dan. Vores lille femkløver. Men som altid er jeg en del mere aktiv på Instagram.I dag var ingen undtagelse og der ligger en del stories fra vores nye lejlighed. Også gemt under højdepunktet “Vilnius”.
Vi har selvfølgelig haft som mål, at se den lejlighed, som jeg fandt til os, da jeg var her sidst, uden familie. Lejligheden er faktisk  ejet af nogle af min far og hans kones venner. Jeg havde allerførst arrangeret nogle fremvisninger hos en ejendomsmægler (disse sider brugte jeg til at finde lejligheder i Vilnius – Domoplius.lt, alio.lt, aruodas.lt, skelbiu.lt og med denne lille oversættelse af ord gik det ok – lejlighed – butas, til leje -nuoma, old Town – senamiestis. Jeg aner ikke om det bliver relevant for nogle af jer, men hvis, så er tip hermed videregivet). Ejendomsmæglere bruger de også til lejeboliger herovre. Men jeg må tilstå, at det var lidt af at bøvl og pludselig viste det sig, at lejligheden her var en mulighed, da den blev ledig midt i juni. Da muligheden bød sig sprang jeg således på, 100 kvm midt i Oldtown (et område) i Vilnius, ovenikøbet hos et par jeg kender, var simpelthen for godt til at sige nej til. Selvfølgelig efter et opkald hjem til Dan, som stolede på min dømmekraft 😉
Vi kommer som sagt til at bo midt i byen, Vokieciu hedder gaden, og vi kan nærmest gå til alt. Det er virkeligt lækkert. I gården er der legeplads og der er en kæmpe lækker park med endnu større legeplads ganske tæt på. Vi havde altan på, som et must, men det indeholder den ingenlunde. Vi blev dog enige om, at for beliggenhed og muligheden for, at lege i gården, var det værd at gå på kompromis. Huslejen er egentlig også ganske fornuftig, med tanke på kvm og lokation. Og så må jeg lige nævne, at der ligger en Holy donut lige rundt om hjørnet. Jeg har ikke helt bestemt om det er godt eller skidt 😉
Billederne er ikke af den bedste kvalitet. Jeg knipsede dem egentligt blot hurtigt, for at have noget at vise min moder. Lejligheden er ydermere under renovation, så be aware – det roder lidt. Jeg er i tvivl om hvor godt et samlet overblik over lejligheden billederne giver. Jeg kender den jo og kan hurtugt placere rum osv., men som nævnt er det videoer på Instagram.

Nedenunder:
Her er en entre, badeværelse, to værelser og køkken/alrum.
Ovenpå:
Her er to værelser og vi tænker det ene bliver børnesoveværelse og det andet legerum. Ungerne har også soveværelse sammen nu og nyder at sove på samme rum, så det ser vi igen grund til at ændre. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Khachapuri - georgiansk ostebrød