Sommerkjolen – Nanna Pretzmann
At se et andet menneske dø

Sommerkjolen

Y.A.S YASMOST S/L MAXI DRESS

Den her sag bestilte jeg inden vi smuttede til Vilnius. Den nåede dog ikke, at komme frem, så idag var faktisk første gang, at den var i brug. På en strandtur. Som i øvrigt også var årets første. I hvert fald inden for Danmarks grænser. Vejret er virkelig skønt i de her dage og en dukkert i Vesterhavet kan stærkt anbefales. I skrivende stund burde jeg egentlig male gulv (igen!), men vores ordre med maling er ikke nået frem, så vi holder altså eftermiddagen lidt tvungent fri. Det gør nu heller ikke det store, omend det selvfølgelig forsinker vores tidsplan en smule. Forhåbentligt dukker det op imorgen, så vi kan få malet det sidste lag.

Jeg drømmer også lidt om en tur til Rubjergknude inden sommeren går på hæld, men mon ikke også der kan blive tid til det.

Oh well, en meget kort opdatering herfra, men jeg ville egentligt også blot vise mine nye sommerkjole frem. Den er fundet HER og er netop nu på udsalg, så man skal nok ikke vente for længe 😉

Pt knokler vi for at blive færdige med vores hus og vores snarlige afrejse, så jeg regner stærkt med at komme retur med langt flere skriblerier, når der falder lidt mere ro over tingene. Indtil da er jeg ret aktiv på Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At se et andet menneske dø