Oreo brownie med skumfiduser og Oreo frosting – Nanna Pretzmann
Simpel & budgetvenlig fornyelse af trappeopgang med pynteliste

Oreo brownie med skumfiduser og Oreo frosting

Oreo brownie Oreo brownie

Fredagskagen er tilbage efter en laaang sommerferie. Jeg må indrømme, at den skønne varme lidt satte en stopper for mit kagebageri. Mest fordi lysten til kage simpelthen ikke eksisterede. Men med regn og lidt køligere temperaturer er den atter genopstået. Oreo brownien her er en lidt syndigere version af en, som jeg tidligere har delt. Skumfiduser og bær har jeg tilføjet og det var bestemt ikke et dårligt valg!

Opskrift på Oreo brownie med Oreo frosting

8-10 personer 

250 gram smør

100 gram mørk chokolade

4 æg

2 dl sukker

3 spsk kakao

2 1/2 dl mel

1 pakke Oreo i kvarte

10 skumfiduser

 

Pynt:

Jordbær

Blåbær

1/2 pakke Oreo

 

Smelt smør og chokolade sammen i en gryde. Imens pisker du æg og sukker til en luftig masse. Mel og kakao vendes og kommes i æggemassen. Lad smør/chokolade køle lidt og tilsæt herefter. Miks dejen godt og vend til sidst forsigtigt de kvarte Oreos i. Jeg brugte en springform med en diameter på cirka 20 cm. Hældte halvdelen af dejen i. Satte skumfiduser i og hældte resten af dejen over. Husk, at bruge skumfiduser til grill, da de ellers brænder på, hvis de stikker op ad dejen.

Bages ved 175 grader (alm ovn) i cirka 22-25 minutter. Vær obs på, at Oreos smelter og gør kagen ret flydende, men den stivner, når den køler. Så pas på ikke at bage for længe.

Lad kagen køle helt af. Oreo brownie Oreo brownie


FØLG OGSÅ MED PÅ INSTAGRAM


Oreo Frosting

200 gram Philidelphia flødeost

50 gram smør

150 gram flormelis

1 tsk vaniljesukker

1/2 pakke knuste Oreo (resten bruges til pynt)

 

Rør smørret luftigt og tilsæt smørost og rør massen sammen. Tilsæt forsigtigt (under omrøring) flormelis og vaniljesukker.

Jeg knuste Oreo kiksene i min minihakker, men en pose og en kagerulle kan også gøre jobbet. Miks Oreo krummerne i som det sidste.

Smør Oreo frostingen på kagen og pynt med bær og de sidste Oreos.

Oreo brownie

Kagen er ret tung, så man spiser ikke kæmpe stykker.

 

Find også opskrift på // Bounty cheesecake // P-tærte kage // Mumie pølsehorn // Lasagne muffins // Pizza boller // Modellervoks // Italienske flutes // Møllehjul med ostepestofyld // Spinat boller // Pulled chicken // Hvidløgsflutes // Sandwichflutes //

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simpel & budgetvenlig fornyelse af trappeopgang med pynteliste