Billedet, som fik folk til at skride..  – Nanna Pretzmann
Den er tilbage på lager..

Billedet, som fik folk til at skride.. 

Nu har jeg sovet på det og ja det undre mig sgu egentlig stadig hvad der skete.. Kort fortalt delte jeg billedet her af mig og havfruen, igår på min Instagram. Med det resultatet, at “følger flugten” begyndte.. Altså bevares. Ikke vanvittige mængder, men alligevel nok til, at bemærke at tallet tikkede nedad. Egentlig påvirker det mig ikke på den måde, at jeg vil ændre i hvad jeg deler – jeg bliver simpelthen bare så nysgerrig på hvorfor? Hvorfor smutte over et ganske uskyldigt badekars billede?

Mon billedet provokere på nogen måde? I. Do. Not. Get. It.

For mig er det egentligt blot et øjeblik af nærhed og ømhed, som blev fanget. Fanget blev det i øvrigt kun fordi den ene blev ked af, at jeg badede med den anden. I sådan en situation er afledning godt, så den anden fik lov at knipse billeder med min telefon. Af hvad hun nu lige havde lyst til. Det er altid en sikker vinder, når bølgerne går højt. De er vel blogger børn 😉

Resultatet kunne jeg efterfølgende ret godt li’ – jeg synes faktisk, at det viser en smuk og naturlig stund, og jeg fik lyst til at dele det. For mig er det noget af det naturligste i hele verden, at have den nærhed med mine børn. Vi går i bad sammen, vi er nøgne, vi ligger tæt og så meget andet. Og vi værdsætter de stunder alle sammen. For os er nærvær en vigtig del af hverdagen, som vi aldrig kan få for meget af. Vi vægter det totalt ufarlige i nøgenhed og den afslappethed og tryghed børnene forhåbentlig får til deres  egne kroppe. Altså at se mors hængebabser og bolledej på maven tænker jeg ikke skader nogen. Tvært imod er det vel med til, at børnene opvokser med det “perfekte uperfekte”. At se at vi ikke alle er ens og at det er helt okay.

Men handler det overhovedet om nøgenhed – sammen? Eller er det fordi jeg er nøgen. Altså man ku’ jo hverken se det ene eller det andet, så hvis det skulle støde nogen, så forstår jeg det altså heller ikke. Måske er det blot for intimt for nogle, at komme med i badet?

Egentligt er det jo også fuldstændigt ligegyldigt. Jeg bliver simpelthen bare så vanvittigt nysgerrig over, hvad der ligger bag?

Men okay, kom man for at få en opskrift på boller eller en chokoladekage og fik et badekars billede istedet, handler det måske om noget helt andet end selve billedet.. Jeg tvivler dog bare lidt, på grund af mængden, som sagde farvel og tak. I øvrigt uden et ord.. For jeg har kun fået positive tilkendegivelser. En hel del faktisk..

Men ja altså, som i kan høre analysere jeg en del på situationen. Min nysgerrighed vil simpelthen ingen ende tage.. 

Og det er jo som bekendt en smule svært, at spørge dem, som allerede er smuttet og ikke efterlod et visitkort, så nu spørger jeg ganske enkelt her i stedet… Mon i ser noget andet end jeg gør, når i ser badekars billedet?

10 kommentarer

 • Kære Nanna
  Jeg er virkelig dårlig til at få ‘liket’ billeder på Instagram! Som i VIRKELIG virkelig dårlig.. så dårlig at jeg meget sjældent gør det. Men dit billede igår, det likede jeg.. Det fangede mig nemlig helt vildt. Det udviste omsorg, kærlighed, nærvær og ydmyghed. Samtidig tænkte jeg også at du delte noget meget privat (og det håber jeg ikke du forstår negativt) og jeg kunne nok ikke selv være modig nok til at dele sådan et billede. Måske er det det der har skræmt folk væk?
  I hvert fald syntes og synes jeg godt om billedet og endnu mere dette indlæg og jeg håber ikke du fortryder at du delte det! ♥️
  De varmeste hilsner
  Maria – at-vaere.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hejsa Maria,
   Det gør jeg slet, slet ikke.. Faktisk får jeg bare lyst til at tage flere af den slags <3
   Og jeg kan sagtens følge din tanke..

   KH
   Nanna

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nogle gå måske pga billedet, men mindst én ny følger har du fået 😀 . Jeg elsker billeder som er ægte og vise nærhed, ikke noget gad i det <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Ahaaaaaa jeg fik læst SKIDE😂🙈💩
  Nu kan jeg bedre forstå det – altså ikke at folk skRider… Jeg så det godt og tænkte, det er ligesom hjemme ved os. Der hopper vi også i karet sammen. Mor og far, min søn og mig og min datter og min mand.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Det er et dejligt billede af nærhed… mere af det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold op, hvor er det altså skørt – det havde jeg heller ikke forestillet mig på nogen måde kunne værfe folk væk. Jeg synes det er cute 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den er tilbage på lager..