Den kødpølse farvede væg – Nanna Pretzmann
Gratis hjemmeskole opgaver, julekort & uendelige mængder blæk

Den kødpølse farvede væg

Kabe væg rose cloud

Dengang, hvor jeg besluttede, at dække de grimme fliser i entreen med Kabe Stone, sneg jeg mig også til at købe en omgang rose cloud til væg. Jeg synes simpelthen, at farven var så fin, at jeg måtte have den op et eller andet sted. Da jeg fandt vores hvide brændeovn var jeg ikke et sekund i tvivl om, at væggen bagved skulle være lyserød. Eller kødpølse farvet, som vi kalder den herhjemme. Det kan Dan lidt bedre sluge 😉

Generelt er jeg helt vild med Kabe produkterne. De giver simpelthen den fedeste effekt i et rum. Og så er det altså ganske let at arbejde med. Det, som tager længst tid, er tørretiden imellem lagene.

Jeg er ganske tilfreds med resultatet. Det er imponerende, hvor stor en forskel en lille væg kan gøre for et helt lokale. I får lige et før billede – og yes det er samme hjørne.

Det skal du bruge, for at lave en KABE væg

 • Kabe
 • 2 spartler på ca. 15 cm og 35 cm.
 • Afdækning i form af malertape og plast eller pap.
 • Microfiberklud til påføring af Topcoat
 • 1 blød støvkost til afstøvning.
 • Sandpapir (til KABE væggen) – korn 180 og 220

Sådan laver du en KABE væg

 1. Mål din væg op. Jeg bestilte Kabe HER og de har altså en smart beregner, hvor du blot taster højde og bredde på væggen ind og så får du resultatet, aka antal spande, serveret på en sølvfad. Lettere bliver det ikke.
 2. Den valgte væg skal være jævn. Det var vores ikke. Jeg tog chancen og det fungerede altså alligevel. Det er selvfølgelig ikke noget, at jeg kan love, at det vil gøre for alle. Men det gik altså her.
 3. Rengør væggen. Husk skal være tør inden du går igang.
 4. Kom malertape rundt om væggen. Afdæk gulve.
 5. Følg herefter den glimrede og meget udførlige brugsanvisning, som Kabe har lavet. Du finder den HER. Kort fortalt skal væggen påføres Kabe (husk at fjerne tape), tørre i 16 timer, slibes, påføres Kabe (husk at fjerne tape), tørre i 16 timer, slibes, påfør topcoat med microfiberklud x 2 med tørretid imellem hvert lag og til sidst slibes endnu en gang.

Hvilken effekt Kaben har, fremkommer af måden der spartles på. For spil skal du sørge for at spartle i bløde buer og undgå at spartle i samme retning.

Når du sliber skal du sliber skal du være forsigtig. Sliber du igennem kan du ikke reparere på Kaben uden at det bliver synligt. Rose Cloud kabe væg Rose Cloud kabe væg

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gratis hjemmeskole opgaver, julekort & uendelige mængder blæk