Om at tage tyren ved hornene..

Fredagskagen: Red velvet med cream cheese frosting

Red velvet kageRed velvet kage

Vi er jo, som jeg skrev den anden dag, hjemme i Danmark til på tirsdag. Herefter returnere vi til Vilnius. Imorgen får vi huset fuld af gæster til en tidlig fødseldagsfest, for bette måsen og mig. Derfor stod formiddagen på bagning af kage og brød. Temaet er Halloween og i næste uge viser jeg selvfølgelig endnu en kage frem. En ret drabelig en – må man sige.

Opskrift på red velvet kage med cream cheese frosting

Red Velvet kage

3 dl rørsukker

6 dl hvedemel

1 tsk salt

1 tsk natron

1 spsk kakao

100 gram smeltet smør

2 1/2 dl kærnemælk

2 æg

1 tsk eddike

1/2 vaniljestang

Pastafarve (til dejen er tilpas rød)

 

Cream cheese frosting

400 gram Philidelphia smørost

1/2 øko citron (saft og skal skal bruges)

1/2 vaniljestang

2 dl flormelis

 

Tag de tørre ingredienser og miks dem sammen. Tag herefter de våde og miks dem godt sammen. Miks de to skåle grundigt sammen og tilsæt rød pastafarve til dejen har en varm rød farve.

Jeg har brugt 4 lagkageforme med en diameter på 15 cm, men at lave f.eks. 3 bunde i en 20 cm springform er f.eks. også muligt.

Bundene bages ved 180 grader (alm ovn) i cirka 18 minutter – alt efter størrelse på bunden. Lad dem køle helt af.

Miks cream cheese frostingen og kom på kagen.

Voila.. Let og lækker red velvet kage 🙂

Red velvet kage

Find også opskrift på // Toffifee cheesecake // Dumle kagen // P-tærte brownie // Flødebolle brownie // Bounty cheesecake // Norske klejner // Gulerodskage // Spinatboller //

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at tage tyren ved hornene..