Ny brændeovn!! Og den er hvid.. – Nanna Pretzmann
3 drønlækre vegetar tærter

Ny brændeovn!! Og den er hvid..

Reklame

Hvam 3630M brændeovnHvam 3630M brændeovn Hvam 3630M brændeovn

Tilbage i sommeren satte vi jo gang i en let omgang fornyelse i vores lille rækkehus i Aalborg. Vi lagde Kabe gulv i gangen, malede den fineste grønne trappeopgang, vi malede stuegulvet over med Epoxy, vi lavede en skabsvæg, jeg lavede en kødpølse væg og sidste men ikke mindst bestilte vi en ny brændeovn fra Hvam.

Og lad mig starte med at sige, at grunden til, at der står reklame på indlægget er, at jeg har fået rabat, da vi købte brændeovnen. For den er altså købt og betalt af os selv – med en rabat. Bare så vi har det på det rene.

Da jeg gik i gang med at lede efter brændeovn faldt jeg tilfældigvis over en hvid en af slagsen og forelskede mig med det samme i ideen om den lethed det kunne tilføre lokalet, at købe en hvid, istedet for en standard sort. Vores stue er ikke verdens største, så jo mere lys og lethed vi kan få ind, jo bedre er det.

Inden udskiftningen af brændeovnen havde vi et gammelt svin fra 70’erne. Stor, klodset og ingen glas i. Det var nu ganske hyggeligt, når den stod åben, og mindede om en kamin, selvom den fyldte lige rigeligt. Men økonomisk var den altså heller ikke. Det er meget tydeligt nu, hvor den nye er oppe og bruger en brøkdel af det brænde, som den anden lystigt åd, hurtigere end vi kunne fylde på.

Stuen er blevet en helt anden med det malede gulv og den nye hvide brændeovn. Brændeovnen er som nævnt fra Hvam og modellen hedder 3630m. Det er den med sideruder. Og selvom vi har hørt, at det er “dumt”, at få sideruder til en brændeovn, som skal stå i et hjørne, så har vi ikke fortrudt et sekund. Det giver det skønneste og hyggeligste spil på væggene.

Med brændeovnen har vi nu også muligheden, for at styre den fra mobilen via Hvam Smart Control. Altså selvfølgelig skal vi selv tænde op. Så smarte er de ikke endnu. Men intensitet og styrken, det vil sige temperaturen, kan styres via appen. Det betyder, at vi kan skrue helt ned på gløder om natten og lade brændeovnen brænde i mange timer, imens vi sover. En anden smart detalje er at systemet bipper og påminder os, når der skal fyldes brænde på. Det er måde smart, fordi vi virkelig får en fornemmelse af hvor ofte det er nødvendigt. Tidligere gjorde vi det tydeligvis for ofte. Det er også smart, fordi bippet lige minder en om noget, som man let kan glemme.

Metoden gør forresten, at man sparer op til 50% af sit brænde, fordi det udnyttes langt bedre og det kan vi allerede skrive under på, er sandt.

Hvam 3630m hvid brændeovn

Installationen og opsætning af brændeovnen stod Himmerlands Pejsecenter for. Der er intet at sætte en finger på i forhold til arbejdet med opsætningen, men husk, at bestille i god tid, for de har travlt. Meget travlt.Hvam 3630m hvid brændeovn Hvam 3630m hvid brændeovn Hvam 3630m hvid brændeovn

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 drønlækre vegetar tærter