Årets julekjoler til pigerne – Nanna Pretzmann
Ugly Christmas sweater... 🎄

Årets julekjoler til pigerne

Jeg har været i super god tid og har allerede fundet årets julekjoler til pigerne. Den ene gider ikke kjoler, så hun får en fin juletrøje og leggings istedet.

Det med at købe julekjoler til pigerne har vi gjort hvert eneste år siden de kom til og jeg elsker det. Røde kjoler med blonder, sløjfer, brodering og glimmer kan bare noget helt særligt. Okay, måske ikke alle delene på en gang, men du fanger pointen ikk’? For første gang, var kjolerne så grønne sidste  Men de kunne nu altså også noget!

I år er vi tilbage til rød, men det er, som sidste år, hos Ellos, at jeg har fundet julekjolerne med 25% rabat.

Nu kan jeg se, at Ellos har 30% indtil den 19 november – med koden 385720 så tip hermed videregivet.

Jeg føler virkelig julestemningen så tidligt i år, at jeg er begyndt, at blive helt nervøs for om den skal nå at forsvinde inden det faktisk bliver jul. Men mon ikke det lykkes mig, at holde fast i den.

Det kribler i øvrigt i mine fingre, for at få lavet årets adventskrans, selvom det også er til den tidlige siden. Men i løbet af weekenden skal vi i hvert fald en tur i skoven, for at finde pyntegrønt til dekorationer. Så må vi se om jeg også kaster mig over adventskransen eller jeg kan holde mig selv i skak lidt endnu.

Julepynt har vi ikke taget en fis af med til Vilnius, så det blive ikke i år, at mit kæmpe julepynt kommer op. Men det betyder altså også, at vi skal på jagt efter lidt vi kan kaste på juletræet, når vi køber det. Det glæder jeg mig altså lidt til, at gå på udkig efter.

Ellers skal jeg lige ha’ planlagt hvordan jeg får fingrene i årets juleskinke. Vi plejer altid, at bestille den hos slagter Holmberg i Vejgaard. Der går man nemlig aldrig fejl ad kvaliteten. Det er i hvert fald den bedste slagter, som jeg kender.

2 kommentarer

 • Sasha

  Sikke yndig lille rød julekjole. Jeg vil være i god tid i år med køb af julekjoler og juletøj til børnene. Var lidt uheldig med en juletrøje til kæresten sidste jul. Havde fundet den flotteste julesweater på tilbud men selvfølgelig var den rigtige størrelse udsolgt, så endte med at finde julesweaters på ***. Det er ski altid ærgerligt at glippe det rigtige juletøj så som sagt vil jeg prøve at købe tidligt i år. Vil ikke igen ende med en jul uden julemandskostume, nissehue og juletrøjer, hvor man skal ud at låne 🙂 Men den julekjole på billede er jeg helt vild med. Kan du fortælle mig hvilket mærke det er, og hvor jeg kan købe den? (hvis den mon stadig kan fås) <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej “Sasha”.

   Linket er fjernet, ligesom de andre du har lagt rundt på bloggen. Du er velkommen til at sende en mail, hvis du ønsker at tale samarbejde.

   Mvh
   Nanna

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugly Christmas sweater... 🎄