Jeg sagde sgu da ja.. – Nanna Pretzmann
Talkage af vandbakkelse - simpel & let opskrift

Jeg sagde sgu da ja..

Idag fylder jeg 34 år og morgenen startede med sang og gaver på sengekanten. Og minsandten om Dan ikke smed et frieri i puljen. Sammen med vores tre skønner piger friede han. Så sad jeg der med krøllet hår, morgenånde iført mine donut natbukser og følte mig som verdens heldigste kvinde. Jeg sagde selvfølgelig ja. Igen, må jeg jo hellere tilføje. For vi har jo været gift en gang før. Dette bliver forhåbentlig sidste gang for vores vedkommende.. Haha 😛 Altså hvis det ikke lige skulle være for at forny løfterne engang senere hen. Det synes jeg er ret romantisk.

Men spøg til siden, så glæder jeg mig allerede helt vildt til vores bryllup. Sidste gang blev vi viet på rådhuset og jeg føler altså en trang til at gøre det “rigtigt” denne gang. Men uanset hvordan vi finder på, ceremonien skal være, så er jeg helt sikker på, at jeg gerne vil have hvid kjole på. Altså en mere “rigtig” kjole. Sidste havde jeg blot en råhvid blondekjole på, som sidenhen er blevet til bette måsens dåbskjole. Vi må se hvor vi ender – lige nu vælter et hav af tanker blot rundt i mit lille hovede.

Egentlig ville jeg også bare tjekke ind og fortælle mine online veninder om dagens helt store begivenhed. Nu må jeg hellere ringe til min mor. Senere tilslutter min fader os – vi er i hans sommerhus – og så står den på sauna og badning. Og Dan har lovet at lave norske klejner til mig. Altså jeg tror simpelthen ikke, at dagen kan blive meget bedre end den allerede er.

Jeg er glad – på den måde, hvor det bobler rundt i maven og smilet hænger fast oppe ved ørerne. Livet er altså ikke det værste vi har 😉

 

Hvis du ikke allerede følger med på Instagram, hopper du så ikke derover? Det ville være så hyggeligt!

 

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Talkage af vandbakkelse - simpel & let opskrift