Ugly Christmas sweater… 🎄 – Nanna Pretzmann
Hjemmelavet is med juleskum

Ugly Christmas sweater… 🎄


Julesweater

Hun er tidligt på den, tænker du måske, men ærligt så synes jeg faktisk nærmest selv, at jeg allerede er sent på den. December kan nemlig ikke sættes helt i gang før den ugly Christmas sweater er fundet. Dem har jeg dog efterhånden nogle stykker af, så imens jeg deler nogle af dem med jer og hopper købet af sådan en over i år, har jeg udvidet min samlingen af jule outfits med nattøj istedet. Hvem kan også leve uden rensdyr nattøj?! I samme ombæring må jeg altså også lige anbefale min rensdyr futter – dem købte jeg allerede sidste år. Yes I know – crazy Christmas lady.. Haha 😉


Brug koden 385720 og få 30% hos Ellos


Faktisk har jeg allerede shoppet en del jule tøj og tvunget min stakkels lillesøster til at imponere det til Litauen. Ellos sendte nemlig ikke hertil og jeg havde altså set min lun på en del af deres jule sortiment. Og i denne omgang er det altså ikke kun gået ud over de to-benede. De fire-benede har også fået julesweatre. Til stor glæde for pigerne. Og hundene finder da sig også i mine skøre påfund. Men efter 10, snart 11 år, sammen med deres skøre ejer, ved de vel også efterhånden, at den slags sker engang imellem. De præstere endda, at blive glade for at se tøj. Det er sgu da lidt komisk! Men de fryser altså også om vinteren, når vi er ude i frost. Så der er det ikke helt tosset med lidt varmt til dem. Og hvorfor ikke benytte lejligheden til at sprede lidt julestemning!

Julesweater hund

// Rensdyr nattøj // Hundetrøje //

Well, nu kom indlægget jo til at handle om alt muligt andet end grimme julesweatere – men du kan finde alle Ellos julesweatere HER.. Og så er Ellos jo ikke den eneste shop med julesweatere. Jeg har selvfølgelig fundet et par steder mere til jer. Hos BooHoo finder du et kæmpe udvalg til en ret billig pris. Det samme gør sig gældende for Bestseller – udvalget af julesweatere er efterhånden ret imponerende. Og ellers kan jeg altid anbefale en tur i den lokale genbrug – der er ofte gode fund til billige penge. Jeg køber selv second-hand til både ungerne og jeg. Både tøj og legetøj. Det er både godt for miljø og pengepung!

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet is med juleskum