Nu med huset fuld af kyssesyge! – Nanna Pretzmann
Fredagskagen: juletræ af brownie

Nu med huset fuld af kyssesyge!

Så fløj tiden fra mig igen og der har været lidt tid uden personlige indlæg. Dem, som jeg faktisk holder allermest af at skrive. Men også dem, som kræver lidt mere af mig og derfor sommetider bliver skulket en smule.

Siden søndag har min søster og hendes kæreste været på besøg hos os, her i Vilnius. Jeg nyder at bruge tid med hende. Vi sås ofte i DK, så det med at være langt fra hinanden kan godt være svært. Heldigvis er vi gode til at ringe sammen og til at facetime!

Desværre har børnene været syge siden fredag sidste uge, så det har været lidt sløjt med aktiviteter. Igår tog vi så til lægen, da feberen blot blev højere og højere. Vi havde selv en mistake om kyssesyge, da det kun er få uger siden, at min fars kones datter var indlagt, netop grundet kyssesyge. Og vi synes symptomerne mindede en del om hendes.

Efter blodprøver kunne lægen bekræfte vores mistake. Rart, at vide hvad der er i vejen. Men samtidigt ærgeligt, da der ikke er det store, at stille hos ved netop kyssesyge. Det er blot, at vente på, at det går i sig selv igen. Forhåbentligt snart. Men prognoserne, som jeg har forstået det, kan være pænt lange.

Vi har en stående aftale med lægen om, at vende tilbage mandag, hvis ikke feberen er blevet bedre. Idag er den dog allerede faldet en smule. Det tænker jeg skyldes, at vi fik noget antibiotika, da dress infektionstal også var forhøjet.

Så lidt en små kedelig omgang herfra, men heldigvis  er der stadig et par uger til jul og vi håber de når at blive i noget bedre stand inden. Indtil videre er indkøb af juletræ og juleskinke sat på stand-by. De vil så gerne med og vi slæber dem ikke rundt i snevejr i deres tilstand!

 

2 kommentarer

 • Tina

  Glædelig 8.december til jer alle!
  Øv de stakkels små, kyssesyge kan dræne kroppen en rum tid.
  Lad dem hvile og ligge længe, så får I nok en hyggelig jul.
  God bedring til børnene og I voksne må hygge med hvad som er muligt ind i mellem.
  Jule hilsner fra DK:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fredagskagen: juletræ af brownie