Portionsanrettet nytårsdessert med jordbær og champagne

portionsanrettet nytårsdessert med jordbær og champagne portionsanrettet nytårsdessert med jordbær og champagne

Jeg har allerede delt et forslag til en nytårsdessert idag, men jeg har altså en mere i ærmet. Langt hen ad vejen er det nøjagtigt samme dessert, men da jeg har fået efterspørgsel på portionsanrettede desserter, så kommer denne her også.

Opskriften er en portionsanrettet nytårsdessert med jordbær og champagne. Selvfølgelig også anrettet i champagneglas. Og så er den faktisk noget hurtigere at lave end selve cheesecaken, da vi springer champagnegeleen over!

Jeg har fået 6 glas/portioner ud af denne opskrift, men antallet af portioner kan selvfølgelig svinge, da størrelsen af glassene kan svinge.

Opskrift på portionsanrettet nytårsdessert med jordbær og champagne

6 champagneglas

Bund

50 gram Digestive kiks

25 gram smør

 

Cheesecakemasse 

100 gram Philadelphia

1 tsk flormelis

1/4 l fløde

1 vaniljestang

 

Bær

250 gram jordbær i skiver

2 1/2 dl Asti/champagne

 

Pynt

1 dl fløde

En smule Asti

 

Step 1: 

Første step er at skære jordbærrene i skiver. Læg dem i blød i de 2 1/2 dl champagne. De absorbere en del af væsken og farver champagnen lyserød. Kan de lægge i minimum 12 timer er det godt. Gem en smule af den overskydende Asti til flødeskummet.

 

Step 2:

Lav kiksebunden. Digestive kiksene skal smadres – jeg giver dem gerne en tur i minihakkeren.

 

>>Find også inspiration til farverige alkoholfri cocktails til ungerne<<

 

Step 3:

Cheesecake massen. Pisk Philadelphia, flormelis og kornene fra vaniljestangen sammen. Tilsæt fløde og pisk massen tyk.

 

Step 4:

Fisk jordbærrene op ad champagnen.


FØLG OGSÅ MED PÅ PINTEREST OG INSTAGRAM


Step 5:

Tag 6 champagne glas og fordel fyldet heri. Først kiks, så cheesecake masse (brug pose og tyl, for ikke at svine glasset til) og til sidst jordbær. Gentag en enkelt gang.

 

Step 6:

Pisk en smule fløde. Kom en lille smule champagne i og top din dessert med champagne flødeskummet. Brug en tyl.

portionsanrettet nytårsdessert med jordbær og champagne

Find også opskrift på // Mimosa – frisk og boblende velkomstdrink // Toblerone cheesecake // Daim islagkage // Toffifee cheesecake // Bounty cheesecake // 5 DIY tips til nytårsbordet //

Follow:
Share:

1 Comment

  1. Bettina
    21. november 2019 / 11:56 am

    Hej
    Hvordan bruger du smørret sammen med Digestive kiksene ?

Leave a Reply


Looking for Something?