Projekt baby afblæst.. – Nanna Pretzmann
Opskrift på sundere pølsehorn med gulerod

Projekt baby afblæst..

Jeg må altså starte med, at skrive, at det ikke er med vores gode vilje eller i det hele taget vores valg.  Nogle gange tager naturen og fertilitetsklinikken den slags beslutninger for en.

Men lad mig starte med begyndelsen. Som tidligere nævnt kom min menstruation tidligt denne gang. Så tidligt, at jeg blev nød til at ændre de flybilletter jeg havde følte mig selvsikker nok til at købe til hele familien. Man kender vel sin cyklus. Ja ja, indtil man ikke gøre. I hvert fald kom menstruationen to dage tidligere end forventet og således måtte jeg købe ny billet hjem og rejse i forvejen. Familien fulgte trop to dage senere.

Jeg var til den første scanning på fertilitetsklinikken og alt så fint ud. Livmodervæggen og månedens æg var på rette vej og voksede fint. Dog var det stadig for tidligt i cyklussen til at ligge yderligere planer, så jeg fik besked på at komme igen to dage senere.


Hvis du er på Instagram, så kig endelig forbi mig! Det ville gøre mig hammer glad..


Men da jeg kom igen to dage senere var det ægget simpelthen væk. Lægen var overbevist om, at jeg ikke havde haft æggeløsning, men at ægget var gået til. Det sker engang imellem. Intet unormalt i det, så vidt jeg kunne forstå. Det er bare ikke noget vi tidligere har oplevet. Det vi altid har kunne stole på, var mine æg. Det slog mig selvsagt ud af det. For ingen æg, ingen forsøg. Ægget skal som sådan ikke bruges, da det jo er et fryseæg vi satser på, at blive gravide med. Men ægget er lægernes pejlemærke. Det de kan vurdere min cyklus ud fra og derfra finde det perfekte ægoplægnings tidspunkt. Men uden kompas ville de bare styre i blinde, så derfor blev alt afblæst. Det giver lidt yderligere pres, at vores fryseæg d. 6 marts er 5 år gamle og skal destrueres.

Men efter en ordentlig tudetur, en god snak med Dan og den massive omsorg og kærlighed, som jeg blev mødt af, da jeg delte på Instagram, så er balancen ved at være genfundet og vi prøver igen i næste cyklus. Med assistance af Estrofem, for at være sikker på, at naturen ikke spiller os et puds igen!

 

Du kan læse hele fertilitets historien HER. Eller om tvillingernes vej til verden HER.

 

5 kommentarer

 • Lyder bare ikke som en rar historie. Krydser fingre for jer! Men et enkelt spørsgmål: Hvorfor Prednisolonen? Har selv taget det for mange aar siden og det er jo det ondeste medicin du kan proppe i din krop (sådan havde jeg det med det), hvordan i al verden kan det bruges ifb med fertilitetsbehandling? 🙂 Sølle dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg krydser fingre for jer, og HÅBER at det lykkes snart. Tak fordi du har oprettet gruppen på facebook, jeg har meldt mig ind 🙂

  Er der slet ikke noget at gøre i forhold til, at dine æg kun må være på frys i 5 år? Man kan ikke søge om forlængelse? Hvor mange har du tilbage på frys?
  For ellers er alternativet at flytte den til udlandet eller hvordan?

  Vi går i gang med første omgang IVF/ICSI næste gang jeg får mens. Efter et år med en masse IUI forsøg – jeg har PCOS.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hejsa Malene 🙂

   Så vidt jeg ved er der intet at gøre 🙂 Vi må bare hoppe at det lykkes i den her sidste cyklus inden!!

   Jeg krydser fingre for, at i lykkes snart. Ventetiden er så hård <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift på sundere pølsehorn med gulerod