Update på fertilitetsbehandling – Nanna Pretzmann
Fastelavnsboller med skildpaddecreme - lavet med wienerbrødsboller

Update på fertilitetsbehandling

Tiden flyver fra mig i øjeblikket. Vi har gang i, hvad der føles som, cirka 700 projekter samtidig og der er bare ikke timer nok i døgnet!

Vi har taget nogle ret store beslutninger de seneste uger, og det hele tog sådan fart, at vi nærmest ikke har kunne nå, at trække vejret ned i maven undervejs. Men mere om det på et senere tidpunkt.

I dag skal det nemlig handle om operation baby. Den længe og dybt ønskede nummer fire. I sidste måned blev vores fertilitetsforsøg afblæst, da min cyklus lavede krumspring. Det betød en medicin stimuleret cyklus denne gang, da vi simpelthen ikke havde tid til, at moder natur drillede igen. Vores fryseæg havde nemlig sidste holdbarhedsdato d. 6 marts. Det er ved lov vedtaget, at æggene ikke må være i fryseren længere end det, så den kan man ikke komme udenom.

Og når jeg nu siger, at de havde. Så betyder de at de ikke længere er i fryseren. Alle tre var i et strå og er nu optøet. Og dæleme om ikke også at alle overlevede optøningen og viste livstegn. Det er lidt af en sjældenhed. Ikke idag, da frysemetoden er anderledes. Men vores æg er frosset efter den gamle metode, som altså giver knap så gode resultater.

Da det blev tid til ægoplægning var et flot æg stadig i live. Et såkaldt guldæg. De andre var gået i stå igen. Men det ene, helt perfekte æg, hygger sig forhåbenligt lige nu inde i min mave. Og jeg ligger, totalt overtroisk, med stængerne i vejret og krydser alt hvad krydses kan, for at det slår telt op derinde og bliver til en lillesøster eller bror.

Jeg har med vilje ikke tilføjet datoer i indlægget her og jeg har lagt billeder op på Instagram på random datoer. Ikke fordi, at jeg ikke vil dele hele processen med jer. Det vil jeg hellere end gerne. Jeg kan bare mærke, at det skal ske i mit tempo og at jeg har brug for at holde et lille stykke af “projektet”, som “kun vores”. F.eks. testdagen, nogle uger fremme i tiden. Jeg ved, af erfaring, at dagene omkring kan være enormt stressende og følelsesmæssige hårde. Derfor har jeg måske slet ikke lyst til at dele lige den dag. Måske er det helt omvendt. Det finder både jeg og i ud af hen ad vejen!

Reklame // Soft Rebels kjole // Puma Sneaks //

Strømpebukser //

4 kommentarer

  • Annika

    Tillykke med første step, jeg krydser mega meget fingre for at det lille guldæg sætter sig fast og vokser sig stort og fint og bliver til et dejligt lille menneske 😍

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

    Hvordan passer I hjemmeskoling ind når I har så travlt? Bare nysgerrig da jeg ikke kender så meget til det.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fastelavnsboller med skildpaddecreme - lavet med wienerbrødsboller