DIY til påske: Sådan laver du æg af gips – Nanna Pretzmann
One pot pasta med kylling & fløde

DIY til påske: Sådan laver du æg af gips

påske æg af gips påske æg af gipspåske æg af gips

Æggene af gips lavede jeg første gang til jul. Bare fordi jeg slet ikke kunne vente og æggene blev altså også ret fine med en julestjerne i. Men egentlig hører de sig jo mest til påske. Og pynten heri kan jo være alt fra tulipaner til påskeliljer og hyacinter. Jeg har også brugt en smule hø og vagtel æg til at pynte yderligere med. Men det er heldigvis kun fantasien, som sætter grænser!

Som jeg skrev i sidste post om æggene har jeg fundet dem på Pinterest. Hvis du søger på plaster egg, drachen eier eller dragon eggs kommer der et hav af varianter frem.

DIY: sådan laver du æg af gips

Det er heldigvis både let og simpelt af lave æg af gips. Og endda lettere end jeg troede det ville være.

Det skal du bruge for at lave æg af gips

 

Start med at skære den ene plastikflaske over, således du får en tragt. Det gør processen med at få gips ned i flaske to en smule lettere.

Tag en kop gips og en halv kop vand, kom begge dele i flasken via tragten. Ryst godt.

Tag en ballon. Pust den op og sæt den på munden af flasken. Hæld gipsen ned i ballonen. Forsigtigt, så ballonen ikke springer.

Bind en knude på ballonen.

Herefter skal ballonen bevæges i cirka 5-10 minutter. Sætter du den for tidligt fra dig, løber gipsen i bunden af ballonen og du får ikke et æg. Når gipsen begynder at stivne sætter du ballonen fra dig. Lad den tørre et par timer inden du forsigtigt tager ballonen af.

Voila et styks pynte æg af gips.

påske æg af gips

Hvis du ligesom jeg har det lidt svært med skrevne guides, så har jeg lavet en lille video guide nedenfor, hvor du kan se det hele live. Bær over med nattøj og morgenhår. Sådan ser vi oftest ud herhjemme.


Følg også med på pinterest & Instagram


 

Find også // Marmorede drageæg // Sjove påskelam med mini skumfiduser // Pastelfarvede påskeæg // Fuglereder af marengs // Påskelam //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One pot pasta med kylling & fløde