Jeg var sgu klar til at skrive under – Nanna Pretzmann
Da vi ikke måtte boarde flyet..

Jeg var sgu klar til at skrive under

Jep, jep fra at være hende, som bare bedst kan li’ ældre huse var jeg faktisk klar til at smide en underskrift, da vi i søndags besøgte et eurodan udstillingshus. Bare tanken om, ikke at skulle løfte en finger, når tegningerne er lavet, er pænt fristende. At det hårdeste man skal igennem, er materialevalg! For ikke at tale om, at vælge et hus med vedligeholdelse frit ydre. Det synger næsten i mine øre! Især, når vi i disse dage knokler løs på gården.

Udstillingshuset, som vi besøgte, var måske ikke det jeg selv ville vælge. Lokationen midt i et tæt bebygget villakvarter var måske heller ikke lige mig. Men alligevel formåede huset, at give mig massevis af inspiration. Og det er jo netop sådan, at det er tænkt. Til inspiration. Et sted hvor boligdrømmene kan begynde. I princippet kan man jo få lige hvad man vil ha’, når man bygger med eurodan-huse. Der er jo ligeså mange slags huse, som der er forskellige smage. Og typehuse behøver jo slet ikke være typehusagtige, hvis i kan følge mig! Lokationen i form af en grund, køber man jo også selv. Så på den måde kan man få udsigt til bambier, istedet for villaveje, hvis man er mere til det, ligesom jeg. Det gælder bare om, at tænke over, hvad man gerne vil ha’. For mig starter drømmen med, at kunne indrettet et hus, lige nøjtigt efter vores ønsker og behov. Det har vi aldrig prøvet før. Når man køber et gammelt hus, som vores, er der jo ofte løsninger, som man aldrig selv ville vælge.


Bestil et katalog


Der var mange ting, som jeg var helt tosset med ved eurodan udstillingshuset. F.eks. alle de store loft til gulv og ovenlys vinduer, som gav et helt fantastisk lysindfald. Jeg forstillede mig straks en naturvenlig grund, hvor jeg kunne sidde og spise morgenmad og føle, at naturen var i køkkenet sammen med mig! En portion havregrød med udsigt til en ræv, som lusker forbi eller en bette bambi, som lister rundt. Det er lige mig!

Ydermere var jeg ret begejstret for ideen om et forældre soveværelse med tilhørende walk-in og badeværelse. Den slags man ser i amerikanske shows og selv drømmer om at eje. Et walk-in har jeg drømt om så længe jeg kan huske!

Til sidst må jeg også give et plus for solcellerne, som er bygget ned i taget, istedet for at ligge ovenpå. Det var altså et ret nice touch. Solceller vil vi rigtig gerne have, men det er første gang jeg har set en løsning, som jeg synes også spillede rent visuelt. Faktisk havde jeg ikke bemærket dem, før rådgiveren nævnte dem.

Hvis du skulle være fristet til at smutte forbi et udstillingshus, så er det altså muligt hver søndag fra 13-16. Du kan se alle udstillingshusene HER. Til stede er en rådgiver – det var der også på Rådyret 217 i Støvring, som vi besøgte, og han, Morten, klarede alle mine syvtusinde spørgsmål til ug. Han var behagelig og rar og gjorde mig ret tryg i samtalen. Er man lidt længere end os, i overvejelserne, så kan rådgiverne også hjælpe med at regne på rådighedsbeløb. Faktisk på stedet!

Mit favorit eurodan udstillingshus, udelukkende baseret på  det ydre udseende er det i Virum. Ej men det er altså SÅ flot. Jeg gad godt se det live! Men nu slår vi lige koldt vand i blodet og får færdiggjort den gård, inden vi kaster os over det næste projekt!!

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Da vi ikke måtte boarde flyet..