Vi flytter hjem til DK.. – Nanna Pretzmann
Da vi ikke måtte boarde flyet..

Vi flytter hjem til DK..

Vi har taget hvad der føles som en kæmpe beslutning og omvæltning for os. Vi flytter nemlig hjem igen. Hjem til Danmark. Hjem til familien. Og vi glæder os helt vildt. Omend det også er ret vemodigt, at forlade Litauen. Jeg er blevet rigtig glad for mit arbejde og kollegaer. Men heldigvis har vi kunne finde en løsning, hvor jeg stadig, en uge om måneden, er i Litauen. Så må vi se om vi kan få det til at fungere på den måde. Det håber jeg. Meget af det jeg laver, kan laves uanset hvor jeg befinder mig i verden. Heldigvis for det, for det giver selvfølgelig friheden til, at afprøve den nye model med base i Danmark.

Vi flytter tilbage til vores gård, den som blev ødelagt af lejere, for vi solgte jo vores rækkehus for få måneder siden. Det bliver jo lidt af en omvæltning fra lejligheds og bylivet her i Vilnius. Men vi trænger omvendt også til mere plads og frisk luft, så det skal nok blive godt. I hvert fald for en periode. Egentlig havde vi, som jeg vist allerede har fortalt et par gange, tænkt, at gården skulle sættes til salg inden sommeren. Men vi har simpelthen besluttet os for at vente. Den er langtfra så færdig, som vi gerne vil have og ærlig talt, så orker vi simpelhen ikke endnu en flytning lige pt. Vi har brug for lidt mere ro på tilværelsen og en stabil base, som ungerne kender.

Så derfor venter vi til næste år, for planen er altså stadig et salg. Men det betyder altså også, at vi har god tid til, at finde ud af hvad vi gerne vil. Altså hus mæssigt og lokationsmæssigt. For det har vi helt ærligt lidt svært ved at finde ud af. Vi elsker bylivet, men omvendt elsker vi også, at være på landet. At have massere af plads omkring os. Men at bo i eller i nærheden af Aalborg er en ret bekostelig affære og da vi gerne vil være mere økonomisk frie, så hænger det ønske ikke så godt sammen økonomisk.

Næste weekenden tager vi et smut forbi åbent hus hos eurodan-huse, for at blive inspireret og se hvad de har at tilbyde, skulle vi vælge at bygge nyt. Jeg må indrømme, at det nok mest er Dan, som pt er til den løsning og det ikke rigtig lå i min tanker for fremtiden. Jeg kan egentligt godt lide ældre huse med historie og charme. Men med det sagt, kan jeg selvfølgelig også sagtens se fordelene i at bygge et nyt hus. Især på varme regningen 😉 Og det faktum, at man kan få tingene præcist, som man gerne vil fra start. Sådan er det jo aldrig, når man køber et ældre hus, hvor der næsten altid er massere, som der skal laves og den proces kan også være enormt tidskrævende og mildest talt en smule opslidende, kan jeg fra tidligere erfaringer afsløre. Så jeg tager selvfølgelig afsted med åbent sind, jeg glæder mig faktisk og med tanke på, at et nyt hus også sagtens kan være charmerende og smukt. Og så rumstere tanken om plads til et walk-in closet meget. Sådan et har jeg altid ønsket mig!

eurodan-huse har udstillingshuse i hele landet, som man kan besøge alle søndagen imellem 13-16. Vi har tænkt os, at kigge forbi det, som ligger i Støvring. Det er nærmest en spytklat fra vores nuværende hjem, så lettere bliver det ikke! Måske ses vi??

Deres katalog kan også bestilles her, hvis man vil lure lidt.

12 kommentarer

 • God tur hjem søde Nanna – Aaller’n er stadig skøn, I promise 😉

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnete

  Kom til støvring og bo 😉👍mega skøn by at bo i

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jamen stort tillykke med beslutningen og velkommen hjem til gården 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg vil da lige slå et slag for Brønderslev. Skøn by, en halv time fra Aalborg. Hvor I får meget meget mere hus for pengene end i Aalborg. Og som indskudt bemærkning… vores hus fra 1946 er til salg. Charmerende og renoveret 😁😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for tippet 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • D

   Ja Brønderslev er altid en god ide (selvom det snart et 20 år siden jeg flyttede væk). Anyway vi har bygget med Eurodan og det er fantastisk, men nybyggede huse har også en begrænsning ift det man gerne vil have, men mindre økonomien ikke er et problem.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt at høre erfaring med Eurodan 🙂
   Og ja alt har jo en begrænsning – vores økonomi er heller ikke til frit valg på alle hylder. Selvom det ku’ være niice 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Hej Nanna,
  Udover dette er et reklameindlæg, hvad er så den egentligt årsag til I flytter hjem? Hvordan har I det med at flytte børnene så meget frem og tilbage?
  Hvad med din mands job? 🙂

  Knus A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hejsa Amalie,

   Hovedsagligt på grund af vores børn. Vi følte, at det var tid til at tage en beslutning om vi skulle blive permanent eller tage tilbage til DK. Valget faldt på DK, fordi det føltes mest rigtigt for vores familie.
   Vi føler heldigvis kun, at børnenes verden er blevet større og at de har lært en masse nyt, ikke at de har flyttet for meget frem og tilbage. De er glade og dejlige unger – præcis som for et år siden, bare med en rygsæk fyldt med eventyr 🙂
   Min mand er verdens dejligt hjemmegående far pt! 🙂

   KH
   Nanna

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Da vi ikke måtte boarde flyet..