Fertilitetsbehandling.. Og hvad så nu? – Nanna Pretzmann
Ferie på Rhodos med børnene

Fertilitetsbehandling.. Og hvad så nu?

Spørgsmålene er så småt begyndt at tikke ind og det forstår jeg så sandeligt godt. Jeg gik fra at dele meget fertilitets relateret til radiotavshed omkring lige det emne. Og sandheden bag tavsheden er ganske enkelt, som vi har været helt åbne om, at vi havde brug for en pause. Trække stikket og tænke på alt andet end baby og fertilitetsbehandling. Og der har jo også været rigeligt at se til, med flytning til Damnmark og istandsættelse af gården.

Fertilitetsbehandling kan tage pusten fra selv den stærkeste og for mig var det, at starte op igen, nok også en øjenåbner, for en hel del bagage, som jeg har med. Fra tidligere behandlinger. Jeg har næsten lyst til at kalde det traumer, men det er måske også lige heftigt nok, omend min krop reagere helt fysisk på bare tanken om undersøgelser, hormoner og sorgen over ikke selv at have et valg. Det fylder en del mere, end jeg troede, da der først blev kradset lidt i overfladen.

Og i dette forløb, har det været enormt vigtigt for os, ikke at miste os selv. At forsøge at vedblive med, at være forholdsvise normale. Noget jeg måske ikke tidligere har været så god til, når operation baby, har fyldt alt i min bevidsthed. Ønsket om et barn er ikke mindre, slet ikke. Jeg er nok bare mere bevidst om hvad jeg udsætter mig selv for og hvad det kan gøre ved ens forhold til hinanden. Og vigtigt selvfølgelig, at vores drøm ikke skal gå ud over de børn, som vi jo allerede har været så heldige at få!

Nå, men tilbage til status, så går vi faktisk i gang igen ved næste menstruation. Så i start juli, om kroppen vil, skulle vi gerne være igang igen. Og jeg satser på, at tage dig med hele vejen igen. Det var simpelthen så rart, ikke at være alene sidst. Selvom det ikke er noget, man ønsker for andre!

 

6 kommentarer

 • Mette

  Vil bare anbefale dig at afprøve akupunktur 🤞😘 🤱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin Elisabeth Ipsen

  Virkelig sejt, at du deler. Både tankerne om traumer, pause og et fortsat ønske om børn. Jeg glæder mig til at følge med på Instagram. Det er så vigtigt ikke at stå alene. Det var også grunden til, at jeg startede min egen instagramprofil om gentagne graviditetstab.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Zoneterapi er også et forslag ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie på Rhodos med børnene