Sommerens have hit – plus en fed rabat – Nanna Pretzmann
Verdens bedste franskbrød

Sommerens have hit – plus en fed rabat

North Trampoline Explorer low

Tilbage i maj gravede Dan et kæmpe hul i haven til vores nye North Trampolin og det må siges, at være sommerens bedste investering. Ungerne har brugt timer og atter timer på at hoppe derud ad og på den måde har den virkelig leveret noget af den bedste underholdning i sommermånederne. Trampolinen er også jævnt populær, når ungernes venner er på besøg, så tænker det ikke kun er vores børn, som er blevet bidt af en gal trampolin!

Vi har valgt den model, som hedder North Explorer Low, i størrelse 4,2 m. Det er den mellemstore model, som i øvrigt er nedgravningsbar. Noget vi klart foretrækker, men er du ikke til det, så findes der andre modeller, som ikke kræver nedgravning. Trampolinen er ikke rund, som normalt, men oval og det er intet mindre end genialt. Den er lettere at få til at passe ind, i en mindre have. Ikke at vi har det problem, men jeg kan så til gengæld se, hvor god den ovale form er, når man hopper flere samtidig eller når der laves akrobatiske udfoldelser!

Hvis du hopper over på min Instagram har jeg i mine højdepunkter gemt nedgravingsprocessen. Dan gravede selv hullet og så hjalp vi hinanden med at samle trampolinen. Det hele tog cirka en dag. 

North Trampoline Explorer low

North trampoliner ligger i den højere ende, når det kommer til pris, men kvaliteten er bestemt også derefter. Den kan slet, slet ikke sammenlignes med de trampoliner, som der sælges lystigt ud af i diverse dagligvarebutikker. Faktisk var vi meget positivt overraskede, da vi begyndte at samle trampolinen. Det er kram og man er slet ikke i tvivl, så snart kassen med trampolinen åbnes. Der er i øvrigt også nogle rigtig lange garantier på trampolinen, f.eks. 10 år på selve rammen.

Sikkerheden virker også til at være bedre. Selve sikkerhedsnettet er i hvert fald anderledes end hvad jeg tidligere har set og så er det enormt stabilt. Jeg tænker vi har en trampolin mange år ud i fremtiden, for efter en sæson med både kraftig regn og hedebølge, ser den stadig ud som ny.

Rabatkode til North Trampoline

Rabatkoden ”nannanorth” giver 500 kroner i rabat på dit første køb på North Trampoline*. Rabatkoden til North Trampoline gælder på alle trampoliner HER. Jeg vil anbefale dig, at slå til med det samme eller inden d. 31 juli. Der er nemlig udsalg nu og koden virker også på udsalgsvarer. Der er virkelig mulighed, for at gøre sig en god handel og spare en god sum penge!

 

En lille anbefaling er at tilkøbe basketballnettet. Det er et kæmpe, kæmpe hit herhjemme og super let at montere direkte på trampolinen.

 

* Rabatkoden til North Trampoline gælder på alle trampoliner HER. Koden er aktiv fra i dag (29 juli) til og med 13 august. Rabatkoden skrives i feltet “læg en kommentar/kampagnekode”.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste franskbrød