Ingen skolestart til os – igen i år – Nanna Pretzmann
Sommerens have hit - plus en fed rabat

Ingen skolestart til os – igen i år

Som overskiften allerede har afsløret, så bliver der igen i år ingen skolestart i vores lille familie. Tvillingerne starter i 1 klasse i vores helt egen lille hjemmeskole. Det forgangne år er fløjet afsted i raketfart og vi er slet ikke klar til at kaste håndklædet i ringen, når det kommer til selv at undervise vores børn. Faktisk har vi for alvor fået blod på tanden – og vores livsstil ændres en smule for hver dag, som går. Egentlig har vores liv taget nogle drastiske ændringer det seneste år, men alt sammen til det bedre. Ændringerne i vores hverdag, med fokus på os, som familie, giver bare så god mening for os og det føles vitterligt, som om alt går op i en højere enhed. Vi følger vores egen rytme og tilpasser livet til os og tilpasser os ikke til livet. Det kan virkelig anbefales, at springe ud i.

Nå, men hjemmeskole var egentligt ikke hvad dette indlæg skulle handle om. Egentligt skulle det handle om Identiketter. Identiketter er strygefri klistermærker, som kan bruges til at holde styr på alt fra tøj, til madkasser og legetøj. Og selvom vores børn ikke går i skole, så forsvinder deres ting rask væk alligevel. På legeaftaler eller til ridning, som de startede på for nogle måneder siden.

Det er sjovt, som selv en ridehjelm kan forsvinde og findes de mest mærkværdige steder og så er det altså en smule praktisk med et lille klistermærke indeni med navn på. Havde jeg nu været helt smart, så havde jeg altså også tilføjet mit telefonnummer, for det er selvfølgeligt også muligt, når man bestiller. Det er en tanketorsk fra min side!

identiketter

Vi bruger også gerne Identiketter på legetøj, solbriller og hatte, som altså også er noget, som ofte forsvinder. Til dette kan jeg især anbefale minilapper, som jo egenligt bare er en mindre udgave af klistermærkerne, men altså passer lige på et par solbriller eller under en dukkefod. Og så må jeg altså lige nævne, at navnemærkerne fåes med Gurli Gris (se billedet ovenover). Sigga kunne slet ikke være i sig selv af glæde, da hun så dem. Hun elsker simpelthen Gurli. Mig, måske ikke så meget, men jeg tænker jeg nok ikke er den eneste?! 😛

Identiketter

Og så må jeg jo hellere lige tilføje, at jeg nævnte Identiketter for første gang, her på domænet for to år siden. Siden da har vi intet andet brugt. Prisen er 179,- for 120 styk, og sådan en pakke varer længe. Kvaliteten er i top – ellers ville jeg selvfølgelig heller ikke anbefale dem. Og et andet lille plus er, at selvom de hænger godt fast, og ikke bare falder af – så er de altså alligevel lette at pille af, hvis man sælger eller giver tøj videre, som vi gør.

>> KØB IDENTIKETTER HER <<

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerens have hit - plus en fed rabat