Når man bare ikke gider se tante rød – Nanna Pretzmann
En kæreste tatovering

Når man bare ikke gider se tante rød


Så kom hun. Hende, som vi håbede hverken at se eller høre noget fra i hvert fald de næste 9 måneder. Men sådan skulle det ikke gå. Selvom hun ikke ligefrem var inviteret til festen, så bragede hun ind ad døren igår uden hensyn til de braste drømme hun havde med i hånden. Tiltrods for, at jeg i de tidlige morgentimer havde testet og faktisk fik en spøgelses positiv. Du ved, en af dem, med en meget, meget svag positiv, men altså en positiv streg!

Det var selvfølgelig alt for tidligt, at teste. Men testmonsteret fik det bedst af mig, som sædvanligt. Faktisk testede jeg også dagen før, hvor testen også havde en svag positiv streg. Men jeg har temmeligt sikkert bare fanget rest Otrivelle (æggeløsningssprøjte) eller en bio. Altså en graviditet, som aldrig bliver og netop er grunden til det er så dumt at teste før testdag.  Man når, at mærke glæden ved den lille bitte svage streg og håbet om en bønne, som vokser i maven, for herefter at ramle ned under gulvbrædderne med 120 i timen, når blodet starter med at fosse!

Min testdag er i øvrigt først på søndag, så det er alt, alt for tidligt, at tante rød indfandt sig og hvad det skyldes, at hun kom så tidligt kan man kun gisne om.

Vi har selvfølgelig talt med fertilitetsklinikken, eller Dan har. Jeg har mest bare gemt mig under dynen på sofaen og hylet.  Muligheden, for at fortsætte direkte over i et nyt fryseæg forsøg er tilstede. Det kræver blot, at jeg starter på en ny type medicin allerede imorgen. Altså ville det blive en stimuleret fryseforsøg. Jeg må indrømme, at jeg synes det er en hård omgang og flere hormoner ikke er tillokkende. Jeg har simpelthen haft det så skidt op til tante rød kom. Bragende hovedpine, kvalme, haft ondt og været oppustet. For slet ikke at tale om min hud, som ligner en teenagers. Desværre ikke rynkefri, men meget bumsefyldt! Jeg tænker, at det sikkert er min krops meget naturlige reaktion på den voldsomme dosis hormon den har været udsat for de seneste måneder.

Tilbage til fryseæg, så var vi så heldige at to små guldæg endte i fryseren, efter dette forsøg. Altså to chancer for en lillebrøster. Egentligt havde vi jo lovet os selv, at vi kun ville tage et forsøg til, men det er sgu svært at stoppe, når man har guld i banken.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En kæreste tatovering