Familieforøgelse & en vild konkurrence – Nanna Pretzmann
Længere og fyldigere vipper + en rabatkode

Familieforøgelse & en vild konkurrence

I sidste uge var det endelig blevet tid. Vi har ventet i ugevis på at kunne hente vores nyeste familiemedlem. Nemlig lille Teddy, vores lille bitte killing, som fremover skal udgøre en del af vores klan. Måske kan du huske, at vi faktisk allerede har haft en Teddy. En rød kat, som hang udadskilleligt sammen med vores Karla. Men han har desværre været væk i et flere måneder nu. En dag kom han bare ikke hjem. Og efter at have efterlyst ham alle vegne, ledt og ledt og håbet på det bedste lige indtil det sidste, så tog vi altså en beslutning om en ny lille killing. Og pigerne har altså navngivet ham Teddy også. Han er vores lille julegave og altså nærmest det sidste vi manglede at hente før vi kunne kalde os juleklar.

Nå, men torsdag var altså dagen, hvor vi drog ud for at hente ham og cirka 5 minutter i “vi er lige kørt” var ungerne sultne. Det kender du sikkert også? Jeg plejer egentligt at pakke både snacks og madpakke, når vi tager på tur. Men nogle gang glipper det og så må man jo finde en løsning. Allerhelst en, som stadig involvere smag og kvalitet og ikke tager for længe. Vi besluttede derfor at svinge omkring Circle K, for at spise. Det lyder måske lidt underligt, men vi har på det seneste hørt ganske positivt om sortimentet og kvaliteten af maden, så det måtte jo komme an på en prøve!

Og lad mig starte med at sige. Vi blev ikke skuffede. Maden på Circle K var overraskende god, udvalget stort og der var sundere alternativer imellem. Det vil sige lidt til alles smag. Jeg selv blev faktisk ganske overrasket over udvalget. Der plejer jo nærmest kun og være frannere med alt for meget dressing, donuts og pølsehorn tankstationer. Ungerne fik både frisklavede smoothies og friske bær. Jeg selv kastede mig over en veggie burger og var ret spændt. Oftest bliver jeg nemlig skuffet over bøffen, men det blev jeg altså ikk’. Den var go’! Dan kastede sig over en flæskestegsburger. Ydermere må jeg så absolut anbefale at prøve frappen. Dan og jeg var helt enige om, at den er latterligt god. Det samme gør sig gældende for risalamande, som faktisk smager hjemmelavet. Som du kan høre bestilte vi altså lidt af hvert. Ja faktisk fik jeg også en koldpresset juice. Og intet skuffede. Vi spiste i øvrigt på selve tanken og hyggede os gevaldigt undervejs.

Men, men, men. Nu til den vildeste del. Tre heldige kartofler i blandt jer kan få lov at prøve sortimentet helt selv. Jeg har nemlig fået lov at udlodde hele tre gavekort til Circle K og første præmien er på hele 2.000 kroner! Anden og tredje præmien er på henholdsvis 1.000 og 500 kroner og giver altså også rig mulighed for at spise sig igennem Circle K’s sortiment. Præmien kan bruges på din lokale Circle K.

For at deltage i konkurrencen skal du dele dine bedste tips og tricks til hvordan du får tid til god smag, kvalitet og tid til familien i løbet af juleferien. Du skal også skrive dit Instagram navn, da jeg annoncere vinderen på Instagram d. 19 december og skal kunne tagge dig!

Og sidder du nu og tænker om du skal snydes for et billede af Teddy. Nej selvfølgelig ikke. Han kommer lige her – pretty cute right?

33 kommentarer

 • Tina

  Glædelig 16.december og stort tillykke med jeres søde lille nye familiemedlem.
  I kan få den neutraliseret på Inges Kattehjem, så den ikke løber hjemmefra.
  Jeg har ikke insta, så kan desværre ikke deltage.
  Men en skøn julemåned til du og din skønne familie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit insta-navn : the.eiskjaer.family – hvor er han sød ham Teddy❤️ Vi har selv en lille rødstribet kat, Teo, som vores tre piger elsker:) nu til tips og tricks – en god indløbsseddel, masser af julegodter – også deltager pigerne ofte i madlavningen – god smag og hygge❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pyllermordk

  Less is more!
  Vi gør meget ud af, at gøre mindst muligt. I stedet for at fare frem og tilbage imellem juleaktiviteter og “vi kunne også liiiiige”, har vi valgt at være nærværende ved få aktiviteter med familien.

  Det er allerede blevet til småkagebagning ala Nanna og nissepakker med små kreative eftermiddagssysler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pyllermordk

  Less is more!
  Vi gør meget ud af, at gøre mindst muligt. I stedet for at fare frem og tilbage imellem juleaktiviteter og “vi kunne også liiiiige”, har vi valgt at være nærværende ved få aktiviteter med familien.

  Det er allerede blevet til småkagebagning ala Nanna og nissepakker med små kreative eftermiddagssysler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Vi forsøger at lave noget hyggeligt hjemme – i år synes jeg børnene er så store at vi kan lave havregrynskugler sammen, så det vil vi hygge med ❤️ Mit instanavn er trinelvi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Vi forsøger at lave noget hyggeligt hjemme – i år synes jeg børnene er så store at vi kan lave havregrynskugler sammen, så det vil vi hygge med ❤️ Mit instanavn er trinesimott

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Frem

  Jeg forbereder alt hvad jeg kan på forhånd, bruger en hel dag til at bage. Der er lidt omstændigt da jeg også bager gluten og sukkerfrit til min svigerinde. Men jeg elsker at være o køkkenet og har gerne min søn og mand med alt det de gider. Så være sammen om det og forberede forud er lykken hos os! Mit insta navn er anjaslf

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Snemandssuppe, hjemmelavet snebolde og forbered nem aftensmad der passer sig selv i ovnen. Min Instagram er Sofie_aa_kristensen. Kram til din dejlige familie 🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Forberedelse, ferie og planer om simremad 🎄 Min Instagram er Katten1989

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Vi laver de ting, som gør os glade og siger pyt til alt det andet. Fx bager vi kun pebernødder i år.
  Rigtig glædelig jul 😊
  charlotte.pudlo / instagram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maeyken

  Jeg spreder julerier hen over december: bagedag holder vi med venner, så laver alle en stor portion dej -fx vanillekranse, brunkager, diverse småkager og så skal der bages for alle på en gang! Vupti 5 forskellige småkager i dåserne, men kun en eller to har man selv lavet dejen til – og så er det hyggeligt!
  Hvis tiden ikke er til udstiksforme, så har Tiger nogle ret gode småkager, som fint kan pyntes med glasur sammen med en hel børneflok 😊
  Og i år har vi opdaget at ris A la mande fra Karolines Køkken næsten smager bedre end den hjemmelavede… god og nem dessert i december:-)
  Knus og glædelig jul fra Maeyken.melissa.wattez

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Swierkosz

  Vi giver os altid god tid til at lave konfekt med min svigerfamilie, drengene laver “børnekonfekt”, De spiser det hele mens de laver det ;). Så laver kvinderne “voksenkonfekt”, som vi alle kan nyde igennem jule måneden. Det er for os god smag, kvalitet og masser af tid med familien. Instagram skarptnok 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina H.

  Jeg har de sidste år holdt jul i udlandet fordi det er der, jeg helt kan koble af. Jeg nyder at snuse rundt i forskellige lande hvert jul for at opleve noget anderledes end vi har herhjemme.

  Jeg oplevet efterhånden jul som lidt stressende for det skal købes gaver ind, spise alt for meget og bruge transport til at besøge familien. I stedet nyder jeg kvalitetstid med mig selv og min kæreste lige præcis der, hvor vi tager hen til og sluger alt til os. Og så tager vi som det kommer.

  Og så er det altid spændende med at kunne opleve nye mad i udlandet – og smag overrasker os også, fordi det er velsmagende og let. I forhold til hvad vi får i løbet af december.

  Min Instagram: c_hausgaard

  Du og din familie ønskes en rigtig dejlig jul 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Korntoft

  Mit bedste tip er at tage væk! Væk fra dagligdagen og alle de ting man “jo lige hurtigt kunne fikse” som altid tager længere tid eller udvikler sig. I vores familie tager vi i sommerhus ude i ingenting. Vi fylder bilen med brætspil, stearinlys, hjemmebag og gode råvarer! I et sommerhus er der tid til at hygge, være i samme rum, spise og ikke mindst lave god mad – fordi der ikke er noget der hedder “dagligdag” i et sommerhus, her handler det bare om at være til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kattencalvin

  Tag familien med i køkkenet, så kan man hygge mens man laver god mad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Espen Hansen

  Brug tiden sammen i køkkenet, hjælp hinanden, så bliver det en god jul. Vi har haft et terningspil kørende hvor 6 betyder køkkentid til næste 6’er afløser. Det er efter middagen så alle kan slappe af, det er rigtigt sjovt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Damkjær

  Vi skruer ned for tempoet og forventningerne til hinanden. Med tre familie fødselsdage fra d. 23-28. December er der rigeligt at se til. Så når vi kan tager vi den med ro og bruger tiden med vores tre piger 😊
  @mariadamkjaer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Jeg fylder fryseren, bestiller udefra og beder mine gæster om selv at tage med. Jeg orker ikke det helt store med en baby på 3 måneder
  @naappels

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Vi skal hjem til min mor juleaften, så der skal vi kun køre derop og hjem stort set. 😊 2. juledag skal vi til julefrokost, 28/12 har svigermor fødselsdag og ja så er der jo nytårsaften, men ellers har vi ikke planlagt noget, vi skal have så meget som muligt “tøffetid” og tager en dag ad gangen. 😊 vi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Vi skal hjem til min mor juleaften, så der skal vi kun køre derop og hjem stort set. 😊 2. juledag skal vi til julefrokost, 28/12 har svigermor fødselsdag og ja så er der jo nytårsaften, men ellers har vi ikke planlagt noget, vi skal have så meget som muligt “tøffetid” og tager en dag ad gangen. 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • D

  Vi bestiller middagen ved Meyers. Så skal maden bare varmes, hvilket giver god tid til at være sammen. Vi har fået maden fra Meyers flere år og det er god kvalitet. Insta: Dea.wille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie / mamaolesen

  Jeg inddrager ungerne i madlavningen og forbereder alt hvad der forberedes kan inden juleferien. Til nytår bestiller vi mad udefra – oftest fra Meny. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Ravnkilde

  Vi nyder at drage hjem til børnenes bedste forældre, hyggelige traditioner som kan værnes om! Børnene elsker at være en del af madlavningen og i juleferien er der bare mere tid og ro til nærværet! Insta: ravnkildemette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla H

  Mit instanavn er Cillemusen2004 🙂

  Vi har prioriteret i år – med 3 børn i huset så kan man rende forvildt rundt i hele december. Vi kommer kun til de arrangementer, som gør noget godt for familien (ikke ting af pligt) 🙂 Det må være mit bedste tip: Husk at prioritere 🙂

  Med hensyn til mad, så har vi og kommer til at gå lidt på kompromis, da tiden ikke altid er til den helt store kogekunst 🙂 Så har været blandet af take away, simremad og mad til flere dage 🙂

  I juleferien glæder jeg mig bare til spilletid med ungerne og så håber jeg på at jeg kan lokke mine 3 børn til at bage en masse forskelligt til fryseren 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg har rigtigt julet i år, da jeg går på barsel og hygger med min lille mus, så der masser tid til familie hygge, besøge bedste forælder og oldeforældre – der søde til og give lækker mad 🤞🏼🤞🏼
  Millejervild

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Light

  Jeg får tid til det hele med planlægning. Alt hvad jeg har kunne lave på forhånd er lavet både mad og lækkerier, så vi bare skal bruge tiden på hygge stille og roligt uden at bruge alt for meget tid på forberedelse og indkøb af fx mad m.m
  Mit instanavn er marielight1984

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Metre

  Jeg hedder soestersalsa og mit råd er brætspil… og ikke børne/quizbræt spil, men kvalitets voksenbrætspil. Gerne spil hvor man kæmper sammen mod spillet

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Det mest tidsbesparende råd herhjemme er egentlig at sørge for at lave mad til mindst 2 dage på en gang – altså ikke som at lave en stor portion, men at lave flere forskellige retter på samme tid, når det hele alligevel er fremme. Og så er der nem mad, der kan varmes op dagen efter 🙂
  Mvh.
  Marie
  Instagram: marie.mogensen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Nielsen

  Lav evt. dagens gøremål fra morgenstunden – så er dagen dejlig lang til gåture, afslapning og hygge med børnene. Spis alle de måltider samlet som er mulige, det er god kvalitetstid med børn og familie. Noget som ikke altid er muligt i en travl dagligdag, med skole og fritidsaktiviteter.
  Navn: tinaanielsen02

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R

  Jeg sørger for at have handlet ind. Har afklaret med ungerne, hvad de har lyst til at bage. Lækker en realistisk plan for ferien, så alt ikke bliver for overskueligt og tager pyt hatten på hvis man ikke lige når tingene. Bare vi hygger os ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R

  Jeg sørger for at have handlet ind. Har afklaret med ungerne, hvad de har lyst til at bage. Lækker en realistisk plan for ferien, så alt ikke bliver for overskueligt og tager pyt hatten på hvis man ikke lige når tingene. Bare vi hygger os ❤️
  IG navn: louisereistrup

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • @tinajannethorsoe

  Vi vælger at bage og lave konfekt selv, ikke noget stress, men indimellem som det nu passer ind. Vi er en familie med voksne børn og børnebørn og har en fantastisk aftale om, at hver anden år mødes vi til morgenmad den 24. og modsat så er det om aftenen. Nu hvor vi har små børnebørn er det fantastisk at mødes om morgenen, børnene er friske, ingen stress og jag… og i år har vi valgt at når alle er gået hjem om eftermiddagen når de skal videre og holde jul, så læner vi os tilbage, nyder hinandens selskab og den mad julemad vi har bestilt uden fra…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja

  Mortil2baryler
  Vi har en årlig konfektdag hvor vi laver konfekt, bager småkager og drikker gløgg i længe baner.
  Det er en helt dag fyldt med hygge, grin, og mega kvalitetstid.
  Vores anden fantastiske ting er at vi som skilsmissebørn, hvert andet år kun var min søster, min mor og jeg jule aften. Min mor fik derfor den idé at for at der var masser af gaver og hygge så skulle vi købe 10 gaver til hver af 100 kr i alt udover de andre gaver. Denne tradition har holdt ved og den dag idag hvor jeg er blevet 35 år og mor til 2 små børn gør vi det stadig hvert år ❤ og vi ELSKER det ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Længere og fyldigere vipper + en rabatkode