Længere og fyldigere vipper + en rabatkode – Nanna Pretzmann
Toffifee islagkage på hasselnøddebund

Længere og fyldigere vipper + en rabatkode

Sanzibeauty vippeserum

Jeg har i knap og nap 2 år både kendt og brugt Sanzi Beautys vippeserum on and off.  Kort fortalt, er Sanzi vippeserum, et serum, som kommes på øjenvipperødderne en gang om dagen, for at få dem til at vokse sig længere og mere fyldige.
Desværre har jeg i denne omgang ingen før billeder af mine øjenvipper – jeg havde nemlig allerede gang i at pøse det på vipperne, da Sanzi spurgte om vi skulle lege. Men heldigvis har jeg da før-billeder fra et tidligere samarbejde, som i kan se lige HER.

Siden sidste indlæg har jeg jo altså købt og betalt Sanzi af egen lomme, så hos mig er der slet ingen tvivl om, at jeg gerne anbefaler vippeserummet en gang mere. Det virker jo! Og hos mig virker det ovenikøbet ganske hurtigt, men hav i mente, at resultatet selvfølgelig kan variere fra person til person og at det kan tage imellem 6-16 uger, at se dit endelige resultat. Mine vipper bliver både længere og mere fyldige. Sanzi Beauty har i øvrigt resultatgaranti, så har produktet ingen effekt på dig kan du få dine penge retur.

Noget nyt for mig er Sanzi beautys anti-age hudplejeserie, som jeg begyndte at bruge for få uger siden. Dig, som læser ofte med, ved sikkert allerede, at jeg ikke kommer creme med parfume i ansigtet, da det provokerer min hud, og det indeholder Sanzi altså heller ikke, ligesom det er fri for parabener. Til gengæld er creme og serum rig på antioxidanter, peptider og vitaminer og i øvrigt vegansk certificeret. Og min hud sluger det råt. Den hungre nærmest efter fugt og det er let at se forskel på om jeg opfylder behovet eller ej. I hvert fald kan jeg se og mærke en forskel på min hud, når jeg bruger Sanzi produkter. Den virker somehow mere elastik og fugtet.
Men det med at forklare ingrediensliste og virkning af diverse cremer er altså ikke min allerstærkeste side må jeg vist hellere skynde mig og sige. Men den slags har Pudderdåserne til gengæld fuldstændig styr på, så hvis du søger en mere detaljeret gennemgang af ingredienslisten, så hop gerne over og læs med hos dem lige HER. Der får du altid en lige ud af posen gennemgang.

Hvis du skulle være fristet til at prøve Sanzi Beauty produkterne, så har jeg, som lovet, en rabatkode til dig. Koden hedder “Nannapretzmann1” og er på 15%. Den gælder på alt i shoppen. Måske en ide til julegave?!

 

Shop hos Sanzi Beauty med koden “Nannapretzmann1” og få 15% på hele dit køb

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Toffifee islagkage på hasselnøddebund