Et drivhus for en Gucci taske – Nanna Pretzmann
One pot cremet tomatpasta - til kamp mod madspild

Et drivhus for en Gucci taske

Jeg har simpelthen lavet et vildt move. Eller med det sagt, så synes jeg egentlig ikke selv at movet er så vildt endda, men Dan er åbenbart jævnt imponeret af mig og den slags smitter jo gerne!

Lige inden jul smed jeg nemlig min Gucci taske til salg på min Trendsales konto. Egentlig gjorde det ikke spor ondt på mig, selvom Dan troede det, for den havde brugt det meste af sit liv i mit klædeskab og det er jo synd og skam for både taske og mig. Egentlig er det også en helt ny taske og ikke den jeg oprindeligt købte i Paris og havde et forhold til. Den gik nemlig itu og jeg fik en ny via en reklamation. Og siden jeg fik den nye taske har jeg altså slet ikke brugt den. En enkelt gang er det vist blevet til, men det er da også sørgeligt og spild af god taske. Så var det bedre, at den fik et nyt hjem, hvor den blev værdsat og ikke gemt væk.

Og hvad har en Gucci taske nu med et drivhus at gøre har du måske noget at tænke? Og det er da et ganske godt spørgsmål – for intet egentligt. Udover selvfølgelig det, at jeg fik tasken solgt og at jeg for pengene købte et drivhus i stedet. Jeg har drømt om drivhus i årevis og jeg glæder mig simplthen sådan til at det ankommer.

Sådan et drivhus kan jo være lidt af en økonomisk udskrivning, men jeg synes egentlig at jeg har fundet et i en fornuftig størrelse til en fornuftig pris. Det er endnu ikke ankommet, så hav lige i mente, at jeg endnu ikke anbefaler noget som helst. Men jeg føler gerne op på det, når vi har samlet og sat det op. Det skulle eftersigende være lidt af et projekt. I hvert fald, når jeg finder andre beretninger på google.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One pot cremet tomatpasta - til kamp mod madspild