Flyverdragt til voksne – hvordan har jeg kunne leve uden?! – Nanna Pretzmann
Forspiring til drivhus og køkkenhave

Flyverdragt til voksne – hvordan har jeg kunne leve uden?!

Flyverdragt til voksne

Hvordan jeg har kunne leve uden en flyverdragt i årevis er mig nu en uforståelig gåde. Min flyverdragt er nemlig det bedste køb, som jeg har gjort i månedsvis og den er blevet flittigt brugt henover efterår, vinter og nu forår. De fleste vender nok tankerne mod ungernes garderobe, når ordet flyverdragt nævnes, men uanset om du kalder den flyverdragt, heldragt, termodragt eller noget helt fjerde, så vil jeg anbefale dig at anskaffe dig en.

Jeg er hende, som altid fryser og slet ikke forstår hvordan andre kan holde varmen under en tur på legepladsen, i skoven eller stranden. Det er jo pivkoldt og ubehageligt. Men ikke mere. Jeg har ikke frosset en eneste gang, på vores turer, siden jeg købte flyverdragten. Det at være dækket over hele kroppen gør altså tricket. Kønt er det ikke ligefremt, men hul i det. Her vinder praktik og varme lår altså kampen. Jeg gider simpelthen ikke fryse.

Flyverdragt til voksne

Rigtig mange brands sælger efterhånden flyverdragter og du kan derfor finde en flyverdragt i alle prisklasser – fra få hundrede kroner til flere tusinde for en enkelt dragt.

Men jeg har altså kun erfaring med en enkelt flyverdragt, men den er jeg, som du nok kan høre, overordentligt begejstret for. Faktisk så begejstret, at jeg synes den fortjener sit helt eget blogindlæg. Jeg har valgt at investere i en Global Funk Isolde Teddo (reklamelink). Det vil sige den model, som også har blødt teddyfoer i overkroppen for ekstra varme. Den koster 200,- kroner mere end modellen uden (Reklamelink) og det valg har jeg heller ikke fortrudt.

Jeg har købt flyverdragten i en størrelse large. Både for at den var lang nok til mit lange korpus og det er muligt at bukke sig uden kameltå eller sprukken røv,  men også så der er plads til en tyk trøje under, hvis det er nødvendigt.

Flyverdragt til voksne

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forspiring til drivhus og køkkenhave