Chokoladesmåkager med hasselnødder – Nanna Pretzmann
Verdens bedste ramsløgsnurrer med mozzarella og feta

Chokoladesmåkager med hasselnødder

Chokoladesmåkager opskrift
Chokoladesmåkager opskrift
Disse chokoladesmåkager, mine damer og herre, har jeg bagt siden jeg var en lille skid, som havde hjemkundskab i skolen. Det var nemlig en af de opskrifter læreren havde med og de smager så godt, at opskriften har holdt ved i plus 25 år og sikkert gør det resten sf livet.
Chokoladesmåkagerne er vældig lette og hurtige at smække sammen og forsvinder oftes som dug for solen før jeg får set mig om.

Opskrift på chokoladesmåkager med hasselnødder

20 mellemstore chokoladesmåkager


75 gram blødt smør

100 gram sukker

50 gram farin

1 æg

150 gram hvedemel

1 tsk vaniljesukker

1/2 tsk natron

1/2 tsk salt

100 gram grofthakket mørk chokolade

50 gram grofthakkede hasselnøddekerner

 

Rør smør og sukker grundigt sammen. Kom farin og æg i og rør miks sammen.

Bland hvedemelet med vaniljesykke, natron og salt. Vend det herefter i smørblandingen. Hak chokolade og nødder og tilsæt småkagedejen.
Tag to teskeer og sæt småkagedejen i toppe på to plader med bagepapir. Du får cirka 20 mellemstore småkager.
Chokoladesmåkager opskrift
Bages cirka 7 minutter ved 175 grader (almindelig ovn) til de er gyldne.

Småkagerne er meget bløde, når de kommer ud, men stivner, som de køler.

Chokoladesmåkager opskriftChokoladesmåkager opskriftFind også opskrift på // Kardemommesnurrer // Kanelsneglekage // Flødebollelagkage // Ramsløgsnurrer // Spinatboller //

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste ramsløgsnurrer med mozzarella og feta