Om at føle sig tryg efter indbrud – Nanna Pretzmann
Kartofler dyrket under halm

Om at føle sig tryg efter indbrud


 

Vi har i et stykke tid været på udkig efter en ny alarm til vores hjem. For mig, personligt, handler det ikke så meget om at sikre vores værdier, som vi på grund af vores livstil i øvrigt heller ikke har specielt mange af. Det handler om tryghed. Tryghed for mig og min familie. Da jeg ventede tvillingerne havde vi indbrud. Jeg husker faktisk ikke helt hvad de stak af med, andet end vores tv. Men jeg husker hvor utryg jeg følte mig i mit eget hjem og hvor grænseoverskridende det var, at nogle ukendte mennesker havde invaderet og trampet rundt i vores trygge base, som pludseligt ikke føltes tryg længere. Det var drøn ubehageligt. Og hjemme er jo netop der, hvor vi skal føle os allermest trygge. Den følelse af utryghed kan jeg stadig genkalde 8 år senere.

Så da G4S kort inden jul spurgte om vi skulle lege, så passede det ærlig talt som fod i hose. Særligt fordi vi allerede snakkede om en alarm og at tage på ferie i marts. Selvom vores nabo er en yderst opmærksom kvinde havde jeg bare brug for den ekstra tryghedsfølelse, som en alarm i hjemmet giver mig. Og alarmen gav bestemt en tryghedsfølelse i mens vi var på ferie. Jeg kunne nemlig via G4S appen og vores videosensorer, hvis jeg lystede, følge med i hvad der skete i huset, imens jeg lå på stranden i Thailand og nød livet. Ret praktisk, da jeg også ved først tjek erfarede at vi ikke havde fået slået alarmen til, da vi tog hjemmefra. Det gik vist lige stærkt nok med at komme i lufthavnen!

Udover, at fungere som indbrudsalarm fungere vores alarm også som brandalarm. Brandalarm har altid været vigtigt for mig. I mine teenageår, da jeg stadig boede hjemme, fik vi os nemlig en slem forskrækkelse, da der en nat opstod brand i vores hjem. Vi havde ingen brandalarm, men min mor vågnede tilfældigvis og brandfolkene sagde senere at hun temmeligt sikkert redede vores liv. Røg, som siver langsomt er ikke at spøge med. G4S Brandalarmen fungere i samarbejde med tyverialarmen og når den går, vækker den både dig og G4S kontakter brandvæsnet.

Det er i øvrigt en SMARTalarm som vi har fået installeret og det er muligt at oprette SMARTregler i selve appen. Det kan f.eks. være at lyset tænder på forskellige tider af døgnet, således at huset ser beboet ud, imens man er væk hjemmefra.

Vi giver 369,- i måneden. Med i prisen er fri udrykning og indvendigt vagt-tjek. Hos G4S medfølger nemlig en nøgleboks, som gør det muligt for den udsendte vagt at tjekke at alt er ok – også indenfor. Installationen af alarmen tog et par timer og vi fik en grundig gennemgang af systemet, som også kan bruges om natten. Jeg er pænt mørkeræd, så den feature sætter jeg også pris på!

Men med prisen nævnt, så vil jeg også nævne, at dit behov jo ikke nødvendigvis er det samme som vores. Hvilken sammensætning af alarm, som kan dække dine behov afhænger jo af om du bor i lejlighed, villa eller på et nedlagt landbrug, som os. Derfor vil jeg foreslå at du enten udregner din pris på G4S hjemmeside eller giver deres kundeservice et kald. De er lynhurtige til at aflægge et gratis visit og rådgive om den bedste løsning. Og ovenikøbet har jeg vredet armen rundt på G4S og de har derfor smidt 50% rabat på oprettelsen af en SMARTalarm i puljen til mine læsere. Du skal blot bruge partnerkoden Nanna50*.

*Koden gælder fra d. 12 maj  t.o.m. 31/10 2020 og kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kartofler dyrket under halm