Tipi telt – familietelt på budget – Nanna Pretzmann
Frøsnappere med pikantost

Tipi telt – familietelt på budget

Tipi telt - Grand Canyon Indiana 8 Mojave Desert telt 8 personerTipi telt - Grand Canyon Indiana 8 Mojave Desert telt 8 personer Da jeg for en måneds tid siden viste vores tipi telt frem på Instagram blev jeg en smule overvældet over interessen for det. Helt ærligt havde jeg ikke set den komme.

Tipi teltet købte vi på tilbud sidste sommer. Med tanke på at sove både i haven og alle mulige andre steder. Men der regnede nærmest fra den dag vi købte tipi teltet indtil at vi synes det blev for koldt at overnatte ude, så den plan blev aldrig til noget.
Men da vi i påsken var så heldige at få nogle lækre solskinsdage, så fandt vi tipi teltet frem fra kælderen og slog det op i haven. Det var i øvrigt virkelig let og hurtigt at slå op, også for sådan nogle som os, som aldrig har gjort os i den slags. Og succesen var så stor, at vi også en enkelt nat overnattede i tipi telt derude. Til stor glæde for pigerne.


Du kan se mere til teltet på min Instagram under højdepunktet telt


Tipi telt - Grand Canyon Indiana 8 Mojave Desert telt 8 personer

Find Bon-fire båludstyr

 

Så det blev selvfølgelig hurtigt besluttet at vi skal gøre en del mere af det i løbet af sommeren. Bål og tipi telt kan altså virkelig noget. Og som planerne ser ud nu, så bliver sommerferien vist også udelukkende i Danmark. Ellers kunne vi også godt finde på at smutte til Sverige. Ud midt i ingenting og campere ved en sø, hvor vi kan bade og nyde bare at være os.
Tipi telt - Grand Canyon Indiana 8 Mojave Desert telt 8 personer
Tilbage til tipi teltet, så er det ganske stort. Til 8 personer. Vi er 5, snart 6, men enige om at der også skal være god plads til at opholde os i teltet.
Som nævnt er et tipi telt ganske, ganske let at slå op og så er det pt på tilbud. I øvrigt mere end da vi købte det. Typisk ikk’?! P.t. kan det erhverves for 1.599,-. Vi har købt det i råhvid, men det fåes også i grøn. Det virker solidt og godt ventileret, så der er behageligt at være indenfor.
Da jeg surfede rundt fandt jeg det i øvrigt endnu billigere, eller det troede jeg i hvert fald kort, men modellen var åben i bunden. Altså hang overdelen af teltet ikke sammen med underdelen og det tænker jeg bliver en smule træls med både regn og insekter, så det styrede jeg pænt uden om. Blot et tip, så du ikke ryger i fælden.

Køb Grand Canyon Indiana 8 Mojave Desert telt til 8 personer

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frøsnappere med pikantost