Vind en G4S SMARTalarm med 2 års abonnement – Nanna Pretzmann
Uge 36 og et smut forbi hospitalet

Vind en G4S SMARTalarm med 2 års abonnement

Som overskriften allerede har afsløret skal, så skal vi ha’ gang i en bette sommerkonkurrence. Og en ganske fantastisk en af slagsen, hvis jeg selv skal sige det.
Jeg har nemlig, i samarbejde med G4S, fået lov at udlodde intet mindre end en G4S SMARTalarm inklusiv 2 års abonnement. Ja faktisk er det en alarm præcis magen til den, som vi selv har fået installeret og dermed, efter indgående kendskab, kan anbefale. Det vil sige at du, hvis du skulle blive den heldige vinder får glæde af en alarm, som også indeholder røgalarm og mulighed for kontrol via app. Noget vi selv sætter ganske stor pris på. Især den medfølgende SMARTswitch er ret smart, når man selv forsøger at gøre en ekstra indsats for at slippe for indbrud! Præmien har i øvrigt en værdi af ca. 20.800 danske kroner.

Det er ganske simpelt og hurtigt at deltage i konkurrencen. Du skal blot svare på 3 lette spørgsmål i en lille quiz ovre på G4S hjemmeside.

DELTAG I KONKURRENCEN OM EN SMARTALARM*

Når du deltager i konkurrencen om SMARTalarmen, så siger du samtidig ja til et opkald fra G4S. De vil ganske enkelt gerne tilbyde dig et gratis sikkerhedstjek af din bolig eller blot fortælle dig lidt nærmere om selve SMARTalarmen. Selvfølgelig i håb om, at du kunne være en fremtidig kunde. Du skal ikke frygte at blive bombarderet med opkald. Slet ikke. Men det er jo ingen hemmelighed, at G4S selvfølgelig også håber at få lidt ud af at sende en konkurrence med en værdi af  ca. 20.800,- ud i æteren. Du kan selvfølgelig blot takke nej tak, hvis opkaldet ingen interesse har.

Men har det interesse, og overvejer du en alarm, så er et gratis sikkerhedstjek slet ikke en tosset ide. Det siger jeg selvfølgelig kun fordi vi selv har fået et. Og det var ganske rart med et nye sæt øjne på hvor det er smart at sætte ind. Måske kan man ved nærmere eftertanke godt se, at det ikke er smart at lade en stige ligge fremme lige under soveværelsesvinduet på første, som er let at bryde op eller at lade hammeren ligge lige foran hoveddøren. Men nogle ting ser man simpelthen ikke, når man selv bor i husstanden. Eller det gjorde vi i hvert fald ikke! 😉

Under det gratis sikkerhedstjek af vores hus endte vi med at takke ja til en SMARTalarm. Det er dog ikke et must for et gratis besøg! Og vi endte også med i samråd med sikkerhedskonsulenten, at udskifte nogle af enhederne i den abonnementspakke, vi blev tilbudt, da det bare passede bedre til vores behov at ha’ en dørsensor mindre og en vægsensor mere. På den måde er et abonnement også ganske fleksibelt. Og det er lettere for sikkerhedskonsulenten at give dig/jer et tilbud, når både i og han kender jeres behov og hus bedre.

Og skulle du takke ja til en alarm, så kan jeg anbefale dig at stikke forbi indlægget her, hvor jeg deler en kode, som giver gratis oprettelse og 10% på dit abonnement.

DELTAG I KONKURRENCEN OM EN SMARTALARM*

*Konkurrencen slutter d. 31. august og vinderen trækkes d. 2. september af G4S.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uge 36 og et smut forbi hospitalet