Hvad skal lillebror hedde? – Nanna Pretzmann
Barselsboller - verdens letteste & bedste boller

Hvad skal lillebror hedde?


Har været det helt store spørgsmål igennem hele min graviditet. Ja faktisk har vi aldrig haft så svært ved at finde på et navn, som denne gang. Og da jeg blev gravid havde jeg da også allerede en liste så lang med pigenavne. Vi tog det jo lidt som en selvfølge, at det blev sådan en igen. Da vi fandt ud af at maven gemte på en lille tissemand gik vi derfor straks på jagt efter drengenavne. Vi googlede og snakkede i timevis, men kom det altså ikke nærmere. Ja faktisk blev joken til sidst, at han ville ende med at hedde “den navnløse”. Et par gange spurgte vi også jer på Instagram og det kom så mange fine forslag. Vi var bare ikke en skid enige om hvilke navne der spillede. Som i slet, slet ikke.

Men ikke desto mindre, så gav det pludselig mening, da først lillebror kom til verden. Han er selvfølgelig en lille Sylvester. Andet kunne han absolut ikke hedde. Vi vendte det allerede ganske kort efter kejsersnittet, men blev enige om lige at smage på det et par dage og spørge pigerne ad. De har nemlig hele tiden været med i navneprocessen og har også ivrigt kommet med forslag. Det har været sådan en skøn måde for dem, at involvere sig på.
De var heldigvis enige. Lillebror var en Sylvester med kælenavnet Vester. Egentligt var Sylvester oprindeligt mit forslag, som Dan ikke var specielt hooked på. Men navnet voksede på ham, imens jeg i stedet faldt lidt for Vester. Men, da først han kom genfandt jeg altså kærligheden og Vester er jo det sødeste kælenavn!

Jeg har i øvrigt flere gange lovet at dele både mine, pigernes og Dans navnefavoritter, så de kommer herunder..

Dans favoritter

Oliver

Lucas

Sylvester

Xander

 

Pigernes favoritter

Karl

Lucas

Storm

 

Mine favoritter 

Viggo

Sigurd

Vester

 

Navne vi også havde oppe og vende

Alfred, Benjamin, Xavi, Samuel, Charlie, Sofus, Tristan, Sixten, Sofus, Marley, Otto, Hugo, Charlie og Eddie.

 

8 kommentarer

 • Sine

  Tillykke med Sylvester! Vores lillebror hed lillebror i hele 6 mdr :-/ Min favoritliste indeholdt også Sigurd og Vester men det eneste vi kunne blive enige om var Sofus. Og heldigvis er han en rigtig Sofus..nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Kom gerne også med pigenavnene, til inspiration 😄 venter nr 4, og har også 3 piger, så kan bruge noget inspiration til navne 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Sylvester er også rigtig sødt og et godt navn til ham 🙂
  Jeg tænkte Robin eller Robert, men Sylvester skønt navn 🙂
  Godt I er blevet enige, det kan da også være svært, for han skal jo hedde det altid eller sådan ca. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Sylvester er et rigtigt fint navn! Min lille nevø på 2 mdr, skal også hedde Sylvester 😊
  Stort tillykke med lillebror 💙

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barselsboller - verdens letteste & bedste boller