Indholdet i alle indlæg på NannaPretzmann.dk vil altid være mit eget indtryk, om ting jeg har en personlig interesse i og som jeg mener kan være interessante for mine læsere. Dog vil jeg gerne gøre opmærksom på at indlæg på min blog kan være sponserede. Det vil sige, st jeg modtager betaling. Dette vil dog altid fremgå tydeligt af selve blog indlægget og altid øverst oppe i indlægget – på første linje under overskriften. På den måde kan i altid springe over, hvis indlægget ingen interesse har.

Jeg modtager engang imellem gaver og pr relaterede ting. Skulle jeg disse ting er medvirkende i et indlæg vil jeg markere det med “reklame”. Som læser kan i derfor skelne imellem et sponsoret indlæg, hvor jeg har modtaget betaling, og et “reklame” indlæg, hvor jeg eventuelt har modtaget en gave.

Til tider benytter jeg mig også af affiliate links. Det har ingen betydning for dig som læser og dit køb bliver ikke dyrere, men jeg får et lille beløb ved salg gennem en af disse links. Indlæg med brug af affiliatelinks vil være markeret med “indeholder reklamelinks” eller tydeligt angivelse ved selve linket.

Jeg indgår gerne sponsorede samarbejder, modtager invitationer og andet PR-materiale. Jeg garanterer ikke, at jeg omtaler f.eks. et tilsendt produktet. Men skulle jeg blive begejstret over det, så vil jeg selvfølgelig hjertens gerne dele det med mine læsere. Hvis det modsatte skulle være tilfældet, så vil jeg heller undlade at kommentere på det end at skrive et negativt indlæg. Min skønne mor har nemlig lært mig, at tie stille, hvis jeg ikke har noget positive at dele med omverdenen 😉

Spørgsmål om overnævnte og alt muligt andet kan rettes til min mail: tvillingernesmor@outlook.dk

I kan se mit Mediekit HER.

 

Billeder og tekst på NannaPretzmann.dk tilhører selvfølgelige mig og må ikke gengives uden aftale med mig 🙂

– Nanna