Indholdet i alle indlæg på NannaPretzmann.dk vil altid være mit eget indtryk, om ting jeg har en personlig interesse i og som jeg mener kan være interessante for mine læsere. Dog vil jeg gerne gøre opmærksom på at indlæg på min blog kan være sponserede. Dette vil dog altid fremgå tydeligt af selve blog indlægget og altid øverst oppe i indlægget – på første linje under overskriften. På den måde kan i altid springe over, hvis indlægget ingen interesse har.

Til tider benytter jeg mig også af affiliate links. Det har ingen betydning for dig som læser og dit køb bliver ikke dyrere, men jeg får et lille beløb ved salg gennem en af disse links.

Jeg indgår gerne sponsorede samarbejder, invitationer og andet PR-materiale. Jeg garanterer ikke, at jeg omtaler f.eks. et tilsendt produktet. Men skulle jeg blive begejstret over det, så vil jeg selvfølgelig hjertens gerne dele det med mine læsere. Hvis det modsatte skulle være tilfældet, så vil jeg heller undlade at kommentere på det end at skrive et negativt indlæg. Min skønne mor har nemlig lært mig, at tie stille, hvis jeg ikke har noget positive at dele med omverdenen 😉

Spørgsmål om overnævnte og alt muligt andet kan rettes til min mail: tvillingernesmor@outlook.dk

I kan se mit Mediekit HER.

 

Billeder og tekst på Tvillingernesmor.dk tilhører selvfølgelige mig og må ikke gengives uden aftale med mig 🙂

– Nanna